Brystløfts operation – nyt forløb sikrer mindre synlige ar

 

Du får 50% rabat på ar-pakke forløb ved bookning af en brystløftsoperationen.

 

Brystløft forløbet der sikrer mindre synlige ar

Hvad skyldes hængende og slappe bryster?

Der er mange forskellige faktorer der kan have indflydelse på hvorfor formen og udseendet af ens bryster ændrer sig. Graviditet, amning eller et betydeligt vægttab kan have en stor og uforudsigelig effekt på størrelsen og formen af brysterne. I takt med alderen får mange kvinder hængende og slappe bryster. Elasticiteten og volumen i brysterne tabes naturligt med tiden, hvilken gør at de begynder at hænge mere.

Kvinder, som generelt er tilfredse med størrelsen af deres bryster, er bedst egnet til et brystløft for at få brysterne løftet og gjort dem mere faste – resulterende i et mere ungdommeligt bryst. I tilfælde af at et bryst har tabt meget i volumen og form gennem tiden, kan indlæggelse af silikoneimplantater i forbindelse med et brystløft øge brystets volumen og forbedre brystformen. Eftersom mælkeveje og brystvorter lades uberørte, vil et brystløft ikke påvirke evnen til at amme.

Ar fra stort brystløft - 4 måneder

Hos AGATA Privathospital, kan vi kirurgisk løfte og forme dine bryster, så de får en feminin og flot, ungdommelig form.

Ved kirurgisk brystløft skabes der ar de steder hvor snit lægges, disse ar kan naturligt blegne over tid og blive mindre synlige.

Du kan nu vælge et nyt tillægs-forløb i forbindelse med dit brystløft, hvor du bliver behandlet med fraxel 1550 laser før og efter din operation, således at synligheden af dine ar betydeligt reduceres.

Denne ar-pakke tillæg vil vi gerne tilbyde dig med en rabat på hele 50%.

Vores plastikkirurg Annette Chakera er specialist i bryst operationer og har udført utallige brystoperationer.
Annette Chakera lytter altid og tager udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at dit brystløft bliver flot og skaber en harmoni med resten af din krop.

Prisen på brystløft kan ses her

Tilbud udløbet

OBS: Kampagnen gælder i perioden
d. 01/10-2020 til d. 31/10-2020
Forundersøgelsen kan foretages indtil
31/10-2020 hos Annette Chakera.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital