Vil du barbere dig hver anden dag eller et par gange om året?

I årevis har jeg døjet med kløende knopper når hårene voksede ud igen efter barbering.. Med tiden er der også kommet nogle mørke hår på min hage, som ikke var en del af aftalen jeg havde med de højere magter om mit udseende, og de hår har intet at gøre på mit ansigt! Jeg tog beslutningen om at nu måtte det være slut. jeg måtte gribe til handling

Vil du barbere dig hver anden dag eller et par gange om året?

Jeg kan ikke fordrage at barbere ben… eller under armene eller bikinilinjen, så er det sagt!

Det tager tid i badet, som man ikke altid har, og efterhånden syntes jeg at mine hår voksede nærmest hurtigere og hurtigere. I årevis har jeg døjet med kløende knopper når hårene voksede ud igen efter barbering, og at altid liiige opdage at der var nogle hår jeg havde overset, og selvfølgelig altid på de mest ubelejlige tidspunkter, hvor der ikke var en skraber i nærheden. Med tiden er der også kommet nogle mørke hår på min hage, som ikke var en del af aftalen jeg havde med de højere magter om mit udseende, og de hår har intet at gøre på mit ansigt! 

 

Jeg tog beslutningen om at nu måtte det være slut. jeg måtte gribe til handling og få laserbehandling af mine irriterende hår. Laserbehandling af hår er ikke smertefrit, men til gengæld virker det, og det er sådan en lettelse ikke at skulle tænke på hår længere, at jeg gerne ville tage lidt midlertidig smerte med. Det er jo ikke være værre end kløende trussekanter, som generede mig i længere tid end det vil tage at få en enkelt laserbehandling. Med laserbehandling skal man være lidt tålmodig, og man kan ikke smide sine skrabere ud lige med det samme. Hvis man fx vil have ordnet sine underben, skal man have 3 – 4 behandlinger før hårene er helt væk, og det er med ca. 8 – 10 ugers mellemrum. Allerede efter 2. behandling kunne jeg se kæmpe forskel, og glemte næsten at barbere ben! Tænk engang at det kan ske! 

Behandlingen tager ca. 40 minutter pr. gang, så kan man ligge og sludre med sin behandler, og samtidig drømme om fine ben og hurtigere morgenbad uden barbering på programmet. Laserbehandling til hårfjerning kan bruges af alle over 18 år, som har lysebrun til sort hårvækst. Der skal være en kontrast imellem hud og hår, og som udgangspunkt skal man komme hver 6-10 uge. Ikke mindre end 6 uger, fordi man skal følge hårets cyklus. Man kan ikke behandle på forskud, så hvis du er heldig og dine hår ikke er vokset ud i tide til din næste aftale, så skal den bare udsættes en uge eller to indtil dine hår er vokset lidt frem igen. Første gang til forundersøgelsen skal man kunne se hårene lidt, ellers kan din behandler ikke vurdere dem. Til de følgende behandlinger skal man har fjernet hårene inden man kommer. Det er også en rigtig god ide, at have taget et foto af sine hår selv inden man begynder, så kan man glædeligt følge med i udviklingen.

 

Se nu – da jeg fik laserbehandlet mine hår, var jeg smart! På én behandlingsaftale fik jeg behandlet flere områder på en gang, for at spare tid. Så jeg fik behandlet bikini, under armene og hagen på samme dag, og så tog jeg underbenene på en anden dag (de tager jo længere tid). Voilá – så tog det ikke helt lige så mange måneder før jeg var godt i gang, og jeg allerede kunne mærke stor forskel fra før. Jeg skal selvfølgelig minde om at bruge solcreme – og rigeligt af den, hvis man er ude i lyset efter sine laserbehandlinger. Brug som udgangspunkt altid solcreme, og vær ekstra forsigtig med en faktor 50 på alle udsatte hudområder hele året. Jeg kan varmt anbefale laserbehandling af hår, det er effektivt og det giver et resultat, som varer rigtig lang tid – for nogle i flere år efter endt behandling. Du vil helt sikkert ikke fortryde det!
 

De bedste hilsener,

Dorte Murphy,

Chef sygeplejerske

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Efterårs Kampagner

Hybrid bryster Tilbud 49.000,- DKK Før 55.000,- Nu 49.000,- En hybrid brystforstørrelse er en skræddersyet løsning, der kombinerer det bedste fra to verdener: implantater og

Kampagner i Juli

Er du klar til at træde ind i den kolde sæson med fornyet selvtillid og skønhed? Det lyder fantastisk! Fra nu af og indtil udgangen af november har vi uimodståelige kampagner på Hybrid Brystforstørrelse, Laser Hårfjerning og Restylane Skinbooster. ✨

Dette er en enestående mulighed for at …. Læs Mere

Elsk din hud uden makeup med DermaPen 4

Hos AGATA mener vi, at skønheden kommer indefra. Vi forstår vigtigheden af at føle sig komfortabel og tilpas i sin egen hud – uden behov for at skjule sig bag makeup. Hvis du længe har ønsket at komme dine hudproblemer til livs, så har vi nu løsningen til dig.

AGATA - Nordsjællands Privathospital