fbpx

AGATA –
Nordsjællands Privathospital

Hos os er du i centrum!

PLASTIKKIRURGI OG
KOSMETISKE BEHANDLINGER
I VERDENSKLASSE

AGATA er en plastikkirurgisk speciallægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger. Hos AGATA anvender vi kun de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet så du altid får en behandling i verdensklasse.

Hos AGATA er DU altid i centrum!
96% af vores patienter vil anbefale os
Vi har landets dygtigste plastikkirurger
Vi anvender de nyeste og sikreste metoder

Corona information

Fra 18. Januar til og med 7. februar lukker AGATA Privathospital for alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger.

Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje og vi lukker derfor ned frem til 7. februar.

Hvis du har en tid eller aftale hos os som er påvirket af nedlukningen vil du personligt blive kontaktet af os og få mulighed for at rykke din tid.

Vi beklager meget for de gener denne nedlukning medfører, vi glæder os meget til at vi kan møde jer igen.

Vores administration har stadigvæk åbent og du er velkommen til at ringe til os hvis du har yderligere spørgsmål.

Det er utrolig vigtigt for os at kunne tilbyde dig en sikker og tryg behandling. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt og skal bede dig overholde nedenstående retningslinjer.

Krav om mundbind

Vi har ifølge sundhedsmyndighedens tiltage og indfører krav om, at alle patienter skal bære mundbind i forbindelse med forundersøgelse eller behandling.

Pårørende har ingen adgang på AGATA Privathospital

For at mindske risici for smittespredning må pårørende ikke længere ledsage eller besøge patienter på AGATA Privathospital.

Vi modtager dig KUN, hvis:

  • Du har en forudgående aftale med os og ankommer på aftalte tidspunkt
  • Du IKKE er forkølet, hoster, har feber, hovedpine, ondt i halsen, synkesmerter eller vejrtrækningsbesvær
  • Du IKKE har haft tæt kontakt med en smittet person

Du skal testes for COVID-19 inden din operation

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer kræves det, at der skal foreligge en negativ COVID-19 test, hvilket er taget tidligst 72 timer forinden. Det skal være en PCR-test og ikke en Quick-test.

Du skal testes hvis du skal:

  • i fuldbedøvelse eller rus
  • skal opereres i ansigtet

AGATA Privathospital er akkrediteret under DDKM 98% af vores kunder er tilfredse med deres behandling 96% af vores patienter vil anbefale os til andre 95% af vores patienter vender tilbage for en anden behandling Veluddannet specialist team med høj faglighed og ekspertise På AGATA Privathospital er du altid i centrum AGATA Privathospital har behandling i verdensklasse

En af Danmarks førende plastikkirurger

AGATA – Nordsjællands Privathospital er specialiseret i primært plastikkirurgiske behandlinger og andre mindre kosmetiske behandlinger.

Vi hos AGATA – Nordsjællands Privathospital lægger stor vægt på din tryghed og sikkerhed. Tryghed og sikkerhed skabes igennem høj faglighed og ekspertise fra alt vores personale, vores plastikkirurger og sygeplejersker og alle vores tilfredse klienter. Ofte oplever vores klienter at de har fået et bedre selvværd og en større selvtillid efter de har besøgt AGATA Privathospital i Frederikssund.

Vores team på AGATA Privathospital er specialister inden for plastikkirugiske og kosmetiske behandlinger. Når du modtager en behandling på vores privathospital benytter vi os altid af de nyeste og sikreste metoder og teknologier. Vores plastikkirurger har foretaget mere end 6000 operationer og har en stærk kompetent faglighed inden for deres specialer. Vores højeste prioritet er, at du som klient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger eller overvejer at vælge en kosmetisk behandling eller operation hos os på AGATA Privathospital.

På AGATA Privathospital vægter vi derfor ærlighed, tillid og åbenhed meget højt – både før, under og efter en plastikkirurgisk operation eller kosmetisk behandling. En åben kommunikation om forventninger og forløb, er det som giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat for både klienten og for os.

Du kan læse meget mere om AGATA – Nordsjællands Privathospital, vores personale og beliggenhed ved at trykke på nedenstående knap.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!