Garanti –
Hos os er du i sikre hænder!

Med mere end 15 års erfaring

For alle kosmetiske behandlinger og operationer, sikrer Dr. A. Hayee Tareens erfarne kirurgiske dømmekraft, hans høje etiske standards, hans mange års erfaring, kvaliteten af sit sundhedsteam samt sikkerhedsmæssige forbehold, din sikkerhed og tilfredshed.​

Plastikkirurgi og anæstesi er meget sikkert og langt de fleste operationer forløber sig uden problemer eller større komplikationer. Selvom dit færdige resultat overstiger dine forventninger, så kan det ikke garanteres på forhånd. Kirurgi er ikke en exakt videnskab og der er mange faktorer som er uforudsigelige, derfor kan der sommetider være behov for revision af et utilfredstillende resultat. Revision af et indgreb kan dog ikke garantere et resultat som du bliver tilfreds med og det kan samtidig forlænge din helingsperiode samt tilføje ydereligere omkostninger.

Større komplikationer er meget sjældne ved et indgreb, men de kan forekomme. Risici for at større komplikationer forekommer bestemmes af mange forskellige faktorer, så som din alder, dit heldbred, livsstil samt evne til at følge instruktioner m.m.​

Derfor er det vigtigt at tilgængeliggøre hele din sygehistorie (anamnese) til Dr. A. Hayee Tareen ved den indledende konsultation, for at Dr. A. Hayee Tareen samt anæstesilægen kan vurdere dine risici og tage de nødvendige forbehold således chancen for et problem eller en større komplikation opstår kan minimeres

Du vil før din operation eller behandling blive præsenteret med de komplikationer og risici der kan opstå. Du vil samt blive bedt om at læse og forstå de gældende operations informationer/dokumenter samt underskrive det informeret samtykke dokument, som kan findes HER.

Denne information skal indarbejdes i din vigtigste beslutning: hvorvidt de forventede resultater af proceduren som du overvejer (fordele), er værd de risici der kan opstå ved proceduren (ulemper).

Husk, dit ansigt og din krop er noget af det vigtigste som du ejer!​

Din sikkerhed og tilfredshed er vores højeste prioritet!

Alle vores speciallæger og sygeplejersker har høje kvalifikationer og kompetencer indenfor deres specialer. Vi sørger for at vi yder en service præget af høj kvalitet.

Plastikkirurgisk Speciellægeklinik har løbende inspektioner fra sundhedsstyrelsen og embedslægerne.

Tryghedsgaranti

​​Hos Plastikkirurgisk Speciallægeklinik tilbyder vi alle patienter en tryghedsgaranti der garanterer, at du får den bedste behandling hver gang. Vi kan netop tilbyde denne garanti fordi vi kender vores resultater igennem de sidste 12 år, hvor vi har haft en bemærkelsesværdig lav forekomst af komplikationer.

Vores garanti for din tryghed sørger for at du får:

 • Samme kirurg igennem hele forløbet
 • Højt kvalificeret speciallæger med mange års erfaring
 • Mulighed for overnatning på klinikken efter fuldbedøvelse
 • Kontakt til kirurgen 24/7
 • Personligt pleje ved overnatning på klinikken
 • Højt uddannet sundhedspersonale
 • Altid gratis opfølgende kontroller
 • Ingen merudgifter ved revision af et indgreb ved komplikationer

Plastikkirurgisk Speciallægeklinik er akkrediteret

Ydermere er Plastikkirurgisk Speciellægeklinik akkrediteret, hvilket vil sige godkendt, efter Den Danske Kvalitetsmodel(DDKM) som er udarbejdet af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet) uden anmærkninger.

Du kan finde vores rapport(er) HER.

​Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) er et nationalt kvalitetssystem, som er implementeret for at sikre og videreudvikle den gode kvalitet i det danske sundhedsvæsen. DDKM’s kvalitetsmodel skal sikre:

 • En høj patientsikkerhed og et sammenhængende patientforløb
 • Den samme høje kvalitet og faglige niveau, uanset hvor i sundhedsvæsenet patienten befinder sig
 • Løbende læring og kvalitetsudvikling
 • Mere gennemskuelig kvalitet i sundhedsvæsenet

Vores akkreditering er et bevis på, at vi lever op til de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi

Rente og gebyrfrit lån til din operation

AGATA Privathospital tilbyder nu i samarbejde med Resurs Bank rente og gebyrfrit lån. Du kan derfor låne helt rente og gebyrfrit op til kr. 60.000,- og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.

Låne-eksempel: Kreditbeløb 35.000 kr. Løbetid 32 måneder. Månedlig afdrag 1.099 kr. Debitorrente 0%. ÅOP 0%. Samlet kreditomkostninger 0 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 35.000 kr.

Book forundersøgelse

Forundersøgelsen er uforpligtende, vi lytter og rådgiver. Du kan også kontakte os for mere information.