Janni Ree

Reality-deltager, foredragsholder, forfatter og blogger

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går op i mit udseende. Men jeg kan også godt lide at have dage hvor jeg ikke behøver at dresse op og ligne en million, og derfor er det vigtigt for mig at tage mig af min hud, så de dage hvor jeg er helt naturlig, føler jeg mig stadig toplækker.

Jeg elsker at få behandlinger der hjælper på min huds struktur og som giver den en lækker glød. Jeg er for nyligt begyndt at hælde mere til de naturlige egenskaber vores egen krop har, som kan genanvendes som naturlig anti-aging og det er nogle af AGATA’s spidskompetencer!

AGATA’s personale er dygtige, professionelle og forstår, at hver person er unik, og de tager sig tid til at lytte til mine behov, forstå mine mål og udvikle en personlig plan for at hjælpe mig med at opnå dem. Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for det sted jeg er ambassadør for! Selvfølgelig anbefaler jeg med glæde det sted hvor jeg ved at tingene bliver gjort ordentligt, så folk ikke hopper på knaldtilbud eller tager til udlandet, hvor der er mindre rettigheder, eller ikke er styr på sikkerheden. AGATA’s fokus på sikkerhed og naturlige resultater gjorde det nemt for mig at vælge dem.

AGATA - Nordsjællands Privathospital
Spørgsmål?
Ring
Book tid