Advanced Filler Anti-Wrinkle Cream 50ml

Produkt beskrivelse:

Den 100% hyaluronsyrebaserede TEOSYAL-serie anvendes af dermatologer og plastikkirurger i over 80 lande verden over. På grund af deres ekspertise har TEOSYAL Laboratories udvidet deres sortiment af injicerbare anti-agingprodukter med en kosmetiklinje baseret på mikrosfærer af hyaluronsyre, der sætter sig ned i bunden af ​​rynker og fylder dem effektivt.

Teoxane Advanced FILLER Tør HUD 50 ml
Derma-omstrukturering Anti-Wrinkle Cream
Til tør og meget tør hud.

Intensiv hydrering med kraftige anti-aging ingredienser til tør og meget tør hud.

Den eksklusive kombination af RHA ™ og Restructuring Complex øger syntesen af ​​hyaluronsyre og kollagen dybt inde i huden for at genskabe sit væv fra indersiden og fylde rynker ind.Dens unikke bløde og indhyllende struktur er specielt tilpasset til tør hud.
En høj koncentration af aktive ingredienser, der ledsager og forbedrer virkningerne af professionelle æstetiske procedurer.

Hud bekymringer:
Intensiv dehydrering
Tab af fasthed
Fine linjer og rynker

Testresultater *
Efter 28 dage:
Huden er mere hydreret: 100%
Hudfarve er lysere: 95%
Huden er glattere: 84%

Aktive ingredienser:
Core Formula: RHA + Dermo-Restructuring Complex + NovHyal® BIOTECH-G
Matrixyl 3000 – Palmitoyloligopeptid & Palmityol-tetrapeptid-7: en synergistisk kombination til at stimulere kollagensyntese og global hudmatrixpåfyldning
Shea Butter – naturligt vegetabilsk ekstrakt med enestående fugtighedsegenskaber
Engskumfrøolie – koldpresset fra de små frø af Limnanthes alba, der producerer en olie med fremragende antioxidantegenskaber og hudblødgøringsfordele.
Frøolie af bomuld – indeholder cirka 50% linolsyre (Omega 6).

Kørselsvejledning:
Påfør 2 eller 3 doser på ansigt og hals morgen og / eller aften efter RHA ™ SERUM.