Advanced Perfecting Shield SPF30 50ml

Produkt beskrivelse:

Teoxane Cosmeceuticals – Advanced Perfecting Shield SPF30

Optimal hydrering, forstærket beskyttelse og komplekseringskorrektion alt sammen.

SPF arbejder på fire niveauer for at hydratere, tilbyde Advanced beskyttelse, revitalisere og omstrukturere i et, hvilket efterlader hudbeskyttet.Produktet indeholder

Teoxane Cosmeceuticals ‘kerneformel, der sikrer, at huden opretholder optimale hydratiseringsniveauer ved hjælp af elastisk Hyaluronic Acid (RHA), Dermo-Restructuring Complex og NovHyal.

Resilient Hyaluronic Acid (RHA) er en patenteret tværbundet hyaluronsyre, der giver større fordele anvendt topisk end basisk HA. Det giver optimal hydrering til synligt glat og fyldigt, mens den styrker hudens barriere.

Dermo-omstruktureringskompleks inkluderer tre antioxidanter, otte aminosyrer, to mineraler og vitamin B6, med yderligere glutathione og alfa-lipoic acid revitaliserer og beskytter mod oxidativt stress.

NovHyal-omstrukturer ved at stimulere HA-produktion.

Formlen inkorporerer også solfilter inklusive TINOSORB® M og Ethyl Hexylmethoxicinnamate), antioxidanter, carcinin, Matrixyl 3000, lakridsekstrakt og potentieret HA + Sodium PCA at tilvejebringe næste niveau beskyttelse, som hæmmer hyaluronidase-reaktion og har en anti-glyceringseffekt.SPF30 daglig solbeskyttelse mod UVA / UVB-stråler Advanced Perfecting Shield indeholder også tonede, lysreflekterende pigmenter for at korrigere og forene huden, hvilket giver et sundt udseende, samtidig med at der skabes en perfekt make-upbase.

Nøgleingredienser og egenskaber:

• RHA ™ (elastisk hyaluronsyre) hydrerer varigt og styrker hudbarrieren.
  • Øget Dermo-omstruktureringskompleks + kræftfremkaldende liv og beskyttelse mod antioxidanter og glycering.
  • NovHyal omstrukturerer huden ved at stimulere produktionen af ​​kroppens egen hyaluronsyre.
  • Matrixyl 3000 stimulerer kollagensyntese.
  • Anti-rynkepeptider har en forebyggende virkning på kollagennedbrydning.
  • Potentieret hyaluronsyre og natrium PCA hydrat i dybden og plumpe huden.
  • Dipotassium Glycyrrhizinate lindrer og mindsker rødmen.
  • Gule og røde pigmenter og blødt fokus forener og giver huden et strålende og let tonet look.
  • Et udvalg af 6 UV-filtre beskytter huden mod skadelige UV-stråler (bemærk at SPF 30 tilbyder 97% beskyttelse, mens SPF 50 tilbyder 98%)

brugsvejledning: Påføres ansigt og nakke hver morgen. Brug efter Teoxane RHA Serum for de bedste resultater. Følg med make-up, hvis yderligere dækning er påkrævet.