fbpx

RHA Serum 30ml

Produkt beskrivelse:

Den 100% hyaluronsyrebaserede TEOSYAL-serie anvendes af dermatologer og plastikkirurger i over 80 lande verden over. På grund af deres ekspertise har TEOSYAL Laboratories udvidet deres sortiment af injicerbare anti-agingprodukter med en kosmetiklinje baseret på mikrosfærer af hyaluronsyre, der sætter sig ned i bunden af ​​rynker og fylder dem effektivt.

Teoxan RHA Serum er et spændende nyt produkt, der bruger krydsbundet hyaluronsyre, som er det samme produkt, der anvendes i derma-filler injicerbare stoffer. Udviklet i Genève er dette innovative nye mærke for øjeblikket det eneste produkt på markedet, der bruger denne tværbundne teknologi, som øger hudens absorption af produktet ved at skabe en mesh som hydratiseringsmatrix, som sidder oven på dermis. Teoxan’s RHA-serum hjælper med at klumpe, tone og lysere huden. I en nylig undersøgelse udført på hudhydrering og elasticitet viste brugen af ​​Teoxan’s RHA-serum statistisk signifikante resultater, hvilket øger både hydration og elasticitetsniveauer i løbet af 28 dages forsøgsperiode med mærkbare resultater rapporteret i så lidt som 14 dage. For optimale resultater anbefaler vi at bruge Teoxan’s RHA Serum sammen med din normale fyldstofregime.

TEOXANE RHA ™ SERUM

Synlig omformer huden inden for 14 dage

Fugtighedsfremkaldende kraft af RHA® i sin højeste koncentration, parret med en patenteret kombination af kraftige antioxidanter

Innovation fra TEOXANE LABORATORIES medicinsk æstetisk forskning. Højdosis RHA ™ hjælper med at genoplive hudens naturlige mekanismer med dyb regenerering: cellefornyelse og omlægning af væv. Handling kombineret med forbedret antioxidantbeskyttelse. Anden hudtekstur med høj hydreringskraft og øjeblikkelig stramningseffekt.

TEOXANES RHA Resilient Hyaluronsyre er unikt formuleret til at give et hydratiserende lag til overfladen af ​​huden, i modsætning til den traditionelle hyaluronsyre. Det fugter og strammer huden, mens den virker som en matrix, der er rig på ingredienser, som gradvist frigives til et målrettet svar på de synlige tegn på aldring.

Dette serum har den højeste koncentration af RHA til dybt hydrering af huden på det cellulære niveau. Det er parret med en kombination af patenterede antioxidanter for synlig lysning og genoplivning med reduktion i udseendet af hud træthed. Når produktet anvendes som anvist, har dette produkt vist sig at reducere udseendet af fine linjer og rynker, ujævn tone, tørhed og ru tekstur effektivt. Teoxan RHA-serum omdanner huden synligt.

RHA ™ SERUM har den højeste koncentration af TEOXANE Core-formlen.

Hud bekymringer:
Dehydrering
kedelig kompleksion
Fine linjer og rynker

Resultater af effektivitetstest:
Efter 14 dage
Hud er mere hydreret: 97%
Kompleksionen er lysere: 94%
Hud er glattere: 91%
Hud synes styrket: 91%

Aktive ingredienser:
Core Formula: RHA + Dermo-Restructuring Complex + NovHyal® BIOTECH-G
Unitamuron H22 – Tamarind frøekstrakt med kraftige hydrerende egenskaber

størrelse: 30ml

Kørselsvejledning:
Påføres på perfekt renset ansigt og hals, morgen og / eller aften før ADVANCED FILLER

AGATA - Nordsjællands Privathospital