Ambasaddør

Janni Ree - Ambassadør for AGATA Privathospital

Janni Ree

Reality-deltager, foredragsholder, forfatter og blogger

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går op i mit udseende. Men jeg kan også godt lide at have dage hvor jeg ikke behøver at dresse op og ligne en million, og derfor er det vigtigt for mig at tage mig af min hud, så de dage hvor jeg er helt naturlig, føler jeg mig stadig toplækker.

Jeg elsker at få behandlinger der hjælper på min huds struktur og som giver den en lækker glød. Jeg er for nyligt begyndt at hælde mere til de naturlige egenskaber vores egen krop har, som kan genanvendes som naturlig anti-aging og det er nogle af AGATA’s spidskompetencer!

AGATA’s personale er dygtige, professionelle og forstår, at hver person er unik, og de tager sig tid til at lytte til mine behov, forstå mine mål og udvikle en personlig plan for at hjælpe mig med at opnå dem. Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for det sted jeg er ambassadør for! Selvfølgelig anbefaler jeg med glæde det sted hvor jeg ved at tingene bliver gjort ordentligt, så folk ikke hopper på knaldtilbud eller tager til udlandet, hvor der er mindre rettigheder, eller ikke er styr på sikkerheden. AGATA’s fokus på sikkerhed og naturlige resultater gjorde det nemt for mig at vælge dem.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital