Vi gør finansieringen af din operation nem og overskuelig

Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.

Sundhed+ logo

Finansieringen af din behandling

Sundhed+ hjælper dig med finansiering af din plastikkirurgiske eller kosmetiske behandling. Du opretter dig gratis og uforpligtende som medlem og ansøger samtidig om en Sundhed+ Kredit.

Alt efter dine økonomiske forhold kan du få en kredit på op til 50.000 kr. Det tager under to minutter og kræver blot et NemID eller MitID.

Attraktiv betalingsordning

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage hver måned, og hvor mange måneder du vil afdrage over.

Hurtigt og nemt

Det tager kun få minutter, før du er klar til at bruge din Sundhed+ Kredit til dine foretrukne kosmetiske behandlinger, og du kan bruge den så mange gange du vil.

Få din drøm til at gå i opfyldelse og ansøg om en Sundhed+ Kredit her. 

sikkerlogin_xl_mitid

De flinke kundeservicemedarbejdere fra Sundhed+ sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 8282 8383 eller send en e-mail: [email protected].

Låneeksempler

Vi har samlet nogle låneeksempler som giver dig en idé om den månedlige ydelse og den samlede tilbagebetaling på en Sundhed+.

*Låneeksemplerne er vejledende, og må ikke betragtes som lånetilbud. Debitorrenten samt kreditbeløbet afgøres ud fra dine økonomiske forhold.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital