Del din betaling op i mindre bidder med Sundhed+

Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+ en attraktiv betalingsordning, der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.

Finansiering af din behandling

Sundhed+ hjælper dig med finansiering af din plastikkirurgiske eller kosmetiske behandling. Du opretter dig gratis og uforpligtende som medlem og ansøger samtidig om en Sundhed+ Kredit.

Alt efter dine økonomiske forhold kan du få en kredit på op til 50.000 kr. Det tager under to minutter og kræver blot et NemID eller MitID.

Attraktiv betalingsordning

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage hver måned, og hvor mange måneder du vil afdrage over.

Hurtigt og nemt

Det tager kun få minutter, før du er klar til at bruge din Sundhed+ Kredit til dine foretrukne kosmetiske behandlinger, og du kan bruge den så mange gange du vil.

Få din drøm til at gå i opfyldelse og ansøg om en Sundhed+ Kredit her.

Låneeksempler

Vi har samlet nogle låneeksempler som giver dig en idé om den månedlige ydelse og den samlede tilbagebetaling på en Sundhed+.

Låneeksemplerne er vejledende, og må ikke betragtes som lånetilbud. Debitorrenten samt kreditbeløbet afgøres ud fra dine økonomiske forhold.

De flinke kundeservicemedarbejdere fra Sundhed+ sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 8282 8383 eller send en e-mail: kontakt@sundhedplus.dk.

AGATA - Nordsjællands Privathospital
Spørgsmål?
Ring
Book tid