Fedtinjektion i ansigtet

Fedtinjektion i ansigtet

Fedtinjektion i ansigtet er en relativ ny æstetisk procedure, der tilbyder et naturligt svar på aldringstegn. Ved at benytte kroppens eget fedt, kan denne procedure hjælpe med at genoprette tabt volumen og forbedre ansigtets konturer med naturlige og langvarige resultater.

Hvad er fedtinjektion?

Fedinjektion, også kendt som fat grafting, lipofilling eller autologous fat transplantation, er en procedure, der omfatter udvinding af fedt fra én del af kroppen for derefter at re-injicere det i ansigtet. Dette kan skabe en mere harmonisk og ungdommelig udstråling ved at rette op på områder, der har mistet volumen på grund af aldring eller vægttab.

Fordele ved fedtinjektion

Fedtinjektionsproceduren byder på mange fordele frem for brug af vævsfillers, herunder:

  • Naturligt udseende: Ved at bruge patientens eget fedt opnås et mere naturligt og harmonisk resultat.
  • Forbedret hudkvalitet: Fedtet indeholder stamceller, der kan forbedre hudens kvalitet, gøre den mere elastisk og reducere tegn på aldring.
  • Langvarige resultater: I modsætning til andre fyldstoffer, så som vævsfillers, kan resultaterne af en fedtinjektion være langvarige, da kroppen accepterer det transplanterede fedt som en del af sig selv.
  • Minimal risiko: Da det er patientens eget fedt, der anvendes, er risikoen for allergiske reaktioner eller afstødning minimal.

Læs mere om fedtinjektionsbehandlinger her.

Vælg med omhu

Når du overvejer en fedtinjektion i ansigtet, er det vigtigt at vælge en kvalificeret og erfaren plastikkirurg. Hos AGATA forstår vi betydningen af individuel rådgivning og skræddersyede løsninger. Kontakt os for at lære mere om, hvordan en fedtinjektion kan forvandle dit udseende og booste din selvtillid.

Potentielle risici

Som med ethvert kirurgisk indgreb, er der potentielle risici involveret, såsom hævelse, blå mærker eller infektion. Det er vigtigt at vælge en erfaren plastikkirurg og følge alle efterbehandlingsinstruktioner nøje.

FØR & EFTER BILLEDER

Proceduren trin for trin

Forundersøgelse og planlægning

En nøje forundersøgelse og en dialog om dine ønsker og forventninger er afgørende. Her vil kirurgen vurdere dit ansigt og din generelle sundhedstilstand for at sikre, om du er en god kandidat til proceduren. Kirurgen diskuterer også potentielle risici og fordele ved proceduren for at sikre, at du føler dig tryg og er velinformeret.

Indgrebets udførelse

Fedtet udvindes forsigtigt fra et donorområde, ofte maven eller lårene. Derefter renses og forberedes fedtet, før det omhyggeligt re-injiceres i ansigtet ved hjælp af fine nåle. Fedtet fordeles jævnt og præcist på de områder, der har brug for mere volumenen eller konturforbedringer. Hele proceduren tilpasses individuelt for at opnå de bedste resultater, der komplementerer din unikke ansigtskonktur.

Efter behandlingen

Genopretningstiden er typisk kort, og mange patienter vender tilbage til deres daglige rutiner inden for få dage. Umiddelbart efter proceduren vil du kunne opleve noget hævelse og blå mærker i både fra donor stedet og i det behandlede område. Følg din kirurgs anbefalinger for at sikre en glat genopretning og de bedste mulige resultater.

Forventet resultat

Resultatet er afhængig af mængden af injiceret fedt og hvor bevægeligt området er.

Der skønnes at skulle gives 1-2 mindre supplerende injektioner i løbet af de kommende måneder, idet noget af fedtet kan forsvinde eller bliver absorberet af kroppen.

Slutresultatet af fedtinjektion holder i mange år og kan være permanent.

Hvor meget koster fedtinjektion i ansigtet?

Prisen på fedtinjektion i ansigtet kan findes her

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital