Kropsmodellering

Kropsmodellering / Body Contouring

Kropsmodellering (body contouring) er en operation, hvor man former fx ballerne med eget fedt. Det er en genial ”2-in-1”-operation, fordi man får dobbelt belønning – nemlig både fedtsugning med fjernelse af fedt fra områder på kroppen, hvor man har for meget af det, og flytning til områder, hvor der mangler fylde og facon eller er buler og furer, der skal rettes ud. Baller kan være A-formede, V-formede, runde eller firkantede eller en kombination. Med kropsmodellering kan man på én gang opnå både en slankere talje, kurvede linjer over hofterne og en rundere bagdel – populært kaldet ”timeglasform”. Kropsmodellering kaldes også liposculpture, body sculpting eller Brazilian butt lift – kært barn har mange navne. Hos mænd går kropsmodellering mere på at fjerne overskud af fedt på hofter, mave og ryg for at gøre hofterne smallere og fremhæve den underliggende muskulatur og de brede skuldre – uden nødvendigvis at flytte fedtet et andet sted hen.

Hvem kan have behov for kropsmodellering / body contouring?

Efter mange års erfaring med kropsmodellering har vi identificeret, at operationen er bedst egnet til følgende type patienter:

  • Personer tæt på deres ideelle kropsvægt, der ønsker at fokusere på specifikke problemområder.
  • Personer som ønsker fedtsugning og samtidig ønsker lidt mere fylde andet sted, fx baller.
  • Personer, der ønsker at forbedre kroppens generelle proportioner og symmetri.

Body contouring kan udføres på alle, der har mindst 500 ml ekstra fedt på kroppen, der kan fjernes ved en enkelt fedtsugning. 

Typiske anvendelsesområder

Kropsmodellering er en alsidig kombinationsoperation, der kan tilpasses til forskellige dele af kroppen efter behov, her er de typiske områder:

  • Baller: Ideel for dem, der ønsker en mere skulpturel og voluminøs bagdel. Dette kan gøres gennem fedttransplantation.
  • Mave og Talje: Velegnet for personer, der ønsker at eliminere stædige fedtdepoter og skabe en slankere, mere tonet midtersektion.
  • Lår og Ben: Ofte anvendt til at reducere uønsket fedt, hvilket resulterer i glattere og mere tonede lår og ben.
  • Bryster: Nogle vælger kropsmodellering for at forbedre brysternes form eller størrelse.

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Forberedelse til operationen

Kropsmodellering operationen foretages i fuldbedøvelse og tager 2-3 timer. Derfor bedes at du overholde tilsvarende retningsliner beskrevet under ”Patientinformation vedr. operationer i fuld bedøvelse”.

Operationen foretages ikke på rygere, da rygning vil medføre et større tab af indsprøjtet fedt. Derfor er et totalt rygestop nødvendigt i forbindelse med kropsmodellering og andre fedttransplantations operationer. Fuld beskrivelse af operationen findes her.

Forventet resultat af body contouring

Ballernes volumen stabiliserer sig efter et år, og forbliver stort set den samme resten af livet, hvis du holder din vægt. Hvis du tager på, vil der komme større volumen i ballerne, ligeså hvis der er et betydeligt vægttab, vil ballerne miste volumen.

Kropsmodellering / Body Contouring FAQS

Ja, der er en grænse, og den er ofte bestemt af den samlede mængde fedt, der kan sikkert fjernes i én operation, samt den tid det tager at udføre procedurerne. At behandle for mange områder på én gang kan øge risikoen for komplikationer. Under konsultationen vil vi diskutere dine mål og planlægge en operation, der er både sikker og effektiv for dig.

Generelt kan du forvente en helingssperiode på 2-4 uger for kropsmodellering.

Resultaterne kan være langvarige, men de er ikke nødvendigvis permanente. Livsstilsfaktorer som kost og motion spiller en rolle i at opretholde resultaterne.

Selvom vi stræber efter at opnå det mest symmetriske og glatte resultat muligt, kan små uregelmæssigheder undertiden forekomme. I sådanne tilfælde kan en opfølgende mindre procedure eller andre korrigerende tiltag overvejes for at finjustere resultaterne.

Edit Template

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital