Med henvisning fra egen læge

Med en henvisning til plastikkirurgi fra din egen læge kan du kontakte AGATA – Nordsjællands Privathospital på telefon 47 33 00 30 Mandag til Torsdag mellem kl. 9-12.

Patienter som tilhører sygesikringsgruppe 2 behøver ikke en forudgående henvisning, men vil derimod blive opkrævet et honorar for konsultation samt et honorar for behandlingen.

I visse tilfælde er det nødvendigt med en kort forudgående undersøgelse før en eventuel kirurgisk behandling. Øvrige patienter kan direkte få en tid til operation. Børn og unge under 15 år tilbydes altid en forundersøgelse.

En henvisning er udstedt til det enkelte specialeområde (her plastikkirurgi), hvorefter man selv kan gå ind og vælge hvilken speciallæge/plastikkirurg man ønsker undersøgelse og behandling hos. En henvisning kan kun bruges til én speciallæge, man kan således ikke booke en tid på samme henvisning hos flere forskellige læger.

Plastikkirurgiske operationer dækket af sygesikringen er typisk af mindre størrelse. Disse operationer kan udføres ambulant og i lokalbedøvelse.

​Hos AGATA kan du få fjernet:

• Modermærker
  • Hudkræft
  • Svedkirtler
  • Talgkirtler
  • Fedknuder
  • Skæmmende ar m.v.

Herudover foretages der vejledning om tilstande der eventuelt kan viderehenvises til behandling på et offentligt sygehus.

Operation af overskydende øvre øjenlågs hud er kun sygesikringsdækket, hvis det fx. forårsager store gener for synet.

Retningslinjer og kriterier kan findes HER.

​Venter du på at komme til i det offentlige? Og er der mere end 30 dags ventetid?​

AGATA har indgået aftale med Danske Regioner om at modtage patienter til udredning og behandling gennem ”Udvidet frit sygehusvalg”

Som patient har du ret til at benytte udvidet frit sygehusvalg, hvis du skal vente mere end 30 dage på udredning, undersøgelse eller behandling, på de offentlige sygehuse i den region, hvor du bor, eller på de sygehuse, som regionen har aftale med.

Hvad er udvidet frit sygehusvalg?

Udvidet frit sygehusvalg betyder, at du har ret til at blive udredt, undersøgt eller behandlet på et privathospital, hvis du skal vente mere end 30 dage på det offentlige sygehus.​

Hvornår kan du benytte det udvidede frie sygehusvalg?

Du kan benytte udvidet frit sygehusvalg i disse situationer:​

• hvis ventetiden til din planlagte behandling er mere end 30 dage
  • hvis din operations dato bliver ændret

Kontakt din patientvejledere!

Nedenfor finder du en liste over de patientkontorer, som kan vejlede dig gennem systemet.

Region Hovedstaden 3864 9900

Region Sjælland 7015 5001

Region Syddanmark 7663 1490

Region Midtjylland 7841 0444

Region Nordjylland 9764 8010

Operations informationer

For at se operations informationer: KLIK HER

*Der opkræves et udeblivelses honorar på 250 kr. ved manglende afbud.