OM AGATA

AGATA Nordsjællands Privathospital i Frederikssund er specialiseret i plastikkirurgi

AGATA Nordsjællands Privathospital

Med mere end 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring er Plastikkirurgen på AGATA blandt de dygtigste i landet til udførelse af kosmetisk kirurgi. Vores speciallæge Dr. A. Hayee Tareen har stor erfaring indenfor kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi. Han er blandt de mest erfarne plastikkirurger i Danmark. Du vil under hele dit behandlingsforløb altid være tilknyttet den samme speciallæge. AGATA har tilknyttet flere yderst professionelle, højt kvalificeret og erfarne anæstesilæger og et fantastisk sygeplejerske team. ​

AGATA privathospital har topmoderne lokaler i centrum af Frederikssund med to store operationsstuer og  4 sengepladser. Du vil under din indlæggelse på AGATA blive passet af din helt personlige sygeplejerske som sørger for al din forplejning og efter pleje.​

Vi har ydermere elevator op til vores klinik og gratis parkeringspladser, som du kan benytte under hele dit ophold.​

Specialister i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Vi hos AGATA lægger stor vægt på tryghed og sikkerhed, og det gøres med høj faglighed og ekspertise fra alt vores personale og tilfredse klienter. Ofte oplever vores klienter at de har fået et bedre selvværd og en større selvtillid efter de har besøgt AGATA privathospital i Frederikssund.

Vores team på AGATA er specialister inden for plastikkirugiske og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os altid af de nyeste og sikreste metoder og teknologi, når du modtager en behandling på vores privathospital. Vores højeste prioritet er, at du som klient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger eller overvejer en kosmetisk behandling eller operation hos os.

På AGATA vægter vi derfor ærlighed, tillid og åbenhed meget højt både før, under og efter en plastikkirurgisk operation eller kosmetisk behandling.

En åben kommunikation om forventninger og forløb er det som giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat for både klienten og for AGATA Nordsjællands Privathospital i Frederikssund.

Vores privathospital i Frederikssund

AGATA har topmoderne lokaler med god naturlig belysning. Vores billedgalleri giver et overblik over hvordan klinikken ser ud.​

Her ligger vi

Vores hospitals beliggenhed er en kort gå tur på 5 minutter fra Frederikssund Station og Sillebroen Shopping Center.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital