Om AGATA –
Kosmetisk kirurgi i trygge rammer!

AGATA Nordsjællands Privathospital i Frederikssund er specialiseret i primært plastikkirurgiske behandlinger og andre kosmetiske behandlinger.

Med mere end 15 års erfaring

Med mere end 15 års erfaring er Plastikkirurgen på AGATA blandt de dygtigste i landet til udførelse af kosmetisk kirurgi. Vores speciallæge Dr. A. Hayee Tareen har stor erfaring indenfor kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi. Han er blandt de mest erfarne plastikkirurger i Danmark. Du vil under hele dit behandlingsforløb altid være tilknyttet den samme speciallæge. AGATA har tilknyttet flere yderst professionelle, højt kvalificeret og erfarne anæstesilæger og et fantastisk sygeplejerske team. ​

AGATA privathospital har topmoderne lokaler i centrum af Frederikssund med to store operationsstuer og  4 sengepladser. Du vil under din indlæggelse på AGATA blive passet af din helt personlige sygeplejerske som sørger for al din forplejning og efter pleje.​

Vi har ydermere elevator op til vores klinik og gratis parkeringspladser, som du kan benytte under hele dit ophold.​

Specialister i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Vi hos AGATA lægger stor vægt på tryghed og sikkerhed, og det gøres med høj faglighed og ekspertise fra alt vores personale og tilfredse klienter. Ofte oplever vores klienter at de har fået et bedre selvværd og en større selvtillid efter de har besøgt AGATA privathospital i Frederikssund.

Vores team på AGATA er specialister inden for plastikkirugiske og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os altid af de nyeste og sikreste metoder og teknologi, når du modtager en behandling på vores privathospital. Vores højeste prioritet er, at du som klient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger eller overvejer en kosmetisk behandling eller operation hos os.

På AGATA vægter vi derfor ærlighed, tillid og åbenhed meget højt både før, under og efter en plastikkirurgisk operation eller kosmetisk behandling. En åben kommunikation om forventninger og forløb er det som giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat for både klienten og for AGATA Nordsjællands Privathospital i Frederikssund.

AGATA - Nordsjællands Privathospital
Tilbage
Ring
Book tid