AGATA Garantien
– Hos os er du sikret!

Plastikkirurgi i sikre hænder

Tillid og tryghed er yderst vigtigt når du vælger plastikkirurgi og hos AGATA tilbyder vi alle vores patienter en tryghedsgaranti der garanterer, at du får den bedste behandling hver gang.

Den bedste behandling, hver gang

Vi kan netop tilbyde denne garanti fordi vi kender vores resultater igennem de sidste 15 år, hvor vi har haft en bemærkelsesværdig lav forekomst af komplikationer. Hos os sørger vi for at du føler dig tryg og i fokus så snart du træder ind på vores hospital, og med en patienttilfredshed på 98%, så kan vi garantere du får den bedste behandling, hver gang!

AGATA Garantien

Hos AGATA er du sikret:

 • Et naturligt og smukt resultat som er i harmoni med din krop
 • Den bedste kvalitet. Vi bruger de nyeste og sikreste teknologier
 • Professionelt rådgivning. Vi lytter dig og rådgiver
 • Erfarne Plastikkirurger og sygeplejersker. Vi har fokus på høj faglighed og ekspertise
 • Din egen behandler fra start til slut
 • Intensiv overvågning efter operationen. Din tryghed som nylig opereret patient
 • Overnatning ved behov. Din overnatning inkluderer altid lækkert mad og drikke
 • Døgnvagt 24/7. Du kan kontakte vores plastikkirurger altid – også på helligdage
 • Ingen gemte gebyrer. Alt er inklusive i prisen –  kontrol, smertestillende medicin, mavebælte, BH og AGATA Garantien

98% af vores kunder er tilfredse med deres behandling

Med mere end 15 års erfaring

For alle kosmetiske behandlinger og operationer, sikrer Dr. A. Hayee Tareens erfarne kirurgiske dømmekraft, hans høje etiske standards, hans mange års erfaring, kvaliteten af sit sundhedsteam samt sikkerhedsmæssige forbehold, din sikkerhed og tilfredshed.​

Plastikkirurgi og anæstesi er meget sikkert og langt de fleste operationer forløber sig uden problemer eller større komplikationer. Selvom dit færdige resultat overstiger dine forventninger, så kan det ikke garanteres på forhånd. Kirurgi er ikke en exakt videnskab og der er mange faktorer som er uforudsigelige, derfor kan der sommetider være behov for revision af et utilfredstillende resultat. Revision af et indgreb kan dog ikke garantere et resultat som du bliver tilfreds med og det kan samtidig forlænge din helingsperiode samt tilføje ydereligere omkostninger.

Større komplikationer er meget sjældne ved et indgreb, men de kan forekomme. Risici for at større komplikationer forekommer bestemmes af mange forskellige faktorer, så som din alder, dit heldbred, livsstil samt evne til at følge instruktioner m.m.​

Derfor er det vigtigt at tilgængeliggøre hele din sygehistorie (anamnese) til Dr. A. Hayee Tareen ved den indledende konsultation, for at Dr. A. Hayee Tareen samt anæstesilægen kan vurdere dine risici og tage de nødvendige forbehold således chancen for et problem eller en større komplikation opstår kan minimeres

Du vil før din operation eller behandling blive præsenteret med de komplikationer og risici der kan opstå. Du vil samt blive bedt om at læse og forstå de gældende operations informationer/dokumenter samt underskrive det informeret samtykke dokument, som kan findes HER.

Denne information skal indarbejdes i din vigtigste beslutning: hvorvidt de forventede resultater af proceduren som du overvejer (fordele), er værd de risici der kan opstå ved proceduren (ulemper).

Husk, dit ansigt og din krop er noget af det vigtigste som du ejer!​

Din sikkerhed og tilfredshed er vores højeste prioritet!

Alle vores speciallæger og sygeplejersker har høje kvalifikationer og kompetencer indenfor deres specialer. Vi sørger for at vi yder en service præget af høj kvalitet.

AGATA Privathospital har løbende inspektioner fra sundhedsstyrelsen og embedslægerne.

Tryghedsgaranti

​​Hos AGATA Privathospital tilbyder vi alle patienter en tryghedsgaranti der garanterer, at du får den bedste behandling hver gang. Vi kan netop tilbyde denne garanti fordi vi kender vores resultater igennem de sidste 13 år, hvor vi har haft en bemærkelsesværdig lav forekomst af komplikationer.

Vores garanti for din tryghed sørger for at du får:

 • Samme kirurg igennem hele forløbet
 • Højt kvalificeret speciallæger med mange års erfaring
 • Mulighed for overnatning på hospitalet efter fuldbedøvelse
 • Kontakt til kirurgen 24/7
 • Personligt pleje ved overnatning på hospitalet
 • Højt uddannet sundhedspersonale
 • Altid gratis opfølgende kontroller
 • Ingen merudgifter ved revision af et indgreb ved komplikationer

AGATA Privathospital er akkrediteret

Ydermere er AGATA Privathospital akkrediteret, hvilket vil sige godkendt, efter Den Danske Kvalitetsmodel(DDKM) som er udarbejdet af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet) uden anmærkninger.

Du kan finde vores rapport(er) HER.

​Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) er et nationalt kvalitetssystem, som er implementeret for at sikre og videreudvikle den gode kvalitet i det danske sundhedsvæsen. DDKM’s kvalitetsmodel skal sikre:

 • En høj patientsikkerhed og et sammenhængende patientforløb
 • Den samme høje kvalitet og faglige niveau, uanset hvor i sundhedsvæsenet patienten befinder sig
 • Løbende læring og kvalitetsudvikling
 • Mere gennemskuelig kvalitet i sundhedsvæsenet

Vores akkreditering er et bevis på, at vi lever op til de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

AGATA - Nordsjællands Privathospital
Spørgsmål?
Ring
Book tid