Hudforyngelse med IPL​

Behandlingstid

mindre end 60 minutter
__________

Bedøvelse

Lokalbedøvende creme
__________

Konsultation

Gratis
__________

Holdbarhed

Flere behandlinger kan være nødvendige for optimale resultater
__________

Resultat

Effekten kan ses efter nogle uger til måneder.
__________

Pris

Prisen for den valgte behandling kan findes her
__________

Behandlingstid

mindre end 60 minutter

Bedøvelse

Lokalbedøvende creme

Konsultation

Gratis

Holdbarhed

Flere behandlinger kan være nødvendige for optimale resultater

Resultat

Effekten kan ses efter nogle uger til måneder.

Pris

Prisen for den valgte behandling kan findes her

Hudforyngelse med IPL

Hudforyngelse med IPL Ellipse Nordlys er målrettet mange forskellige slags hudforandringer. Hudforandringer der kan være opstået på baggrund af tiltagende blodtilstrømning i huden i form af karsprængninger – og solskader der kan ses i form af fregner og brunlige plamager.​ ​Behandlingen er bedst egnet til hudtype 1, 2 og 3. Vi anbefaler 1-3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for optimalt resultat. Det kan dog ske at nye fine kar åbner sig over de kommende måneder.

Hvad kan IPL behandle?

  • ​Karsprængninger i ansigt
  • Diffus rødme
  • Solskader i ansigt og på krop
  • ​Uensartet hudstruktur og -farve

Forholdsregler

Der skal anvendes solcreme med min SPF 30, fire uger før og under hele behandlingsperioden, samt fire uger efter sidste behandling. ​

Man skal vide, at solskadet hud nemt kan tage skade igen næste gang man går ud i solen – også efter de fire uger. Derfor er det ekstra vigtigt for klienter i denne kategori altid at anvende solcreme.​

Bivirkninger og risici

I sjældne tilfælde kan der opstå mørk pigmentering i mindre områder pga. udsivning af blod i vævet. Det kan tage op til flere uger før huden får normal farve igen.

Vedligeholdelse og optimering af resultat

Efter behandlingen med IPL Ellipse Nordlys, er det vigtigt at anvende passende hudpleje derhjemme, for at vedligeholde og optimere det flotte resultat fra behandlingen.

Her anbefaler vi at gøre brug af følgende produkter fra Skinceauticals:

Ved daglig anvendelse af denne serum, har studier vist, at uønsket pigment i huden og mærker efter akne, kan reduceres op mod 46%. I denne serum findes ingrediensen tranexamsyre, som hindrer stoffet melanin, i at trænge op mod overfladen af huden, hvor det kan ses som uønsket pigment. Herefter indeholder produktet også vitamin B3 som i denne forbindelse er med til at lysne den eventuelle uønskede pigment der når at trænge op til det yderste hudlag.

Denne antioxidant-serum er med til at forebygge aldring af huden grundet det høje indhold af vitamin c, ferulsyre og pholrentin, som har den pigmentkorrigerende effekt på hudens overflade. Ingredienserne samarbejder for at bekæmpe uv-strålers skader på huden, som bl.a. kan komme til udtryk via fine linjer eller pigmentskader/forandringer. Serummet går også ned og “neutraliserer” den celleskade der i forvejen er blevet skabt af de frie radikaler. Produktet anvendes hver morgen, for at huden er bedst forberedt til at håndtere det den kan blive udsat for igennem dagen. Produktet har vist at kunne blive i hudens dybere lag op til 48 timer efter det er blevet anvendelse, der anbefales dog at det påføres hver morgen, da det vil sikre en konstant høj koncentration af antioxidanterne i huden.

Generelt anbefales altid brug af solfaktor (min. faktor 30). Når det kommer til behandling med IPL laser, er det vigtigt at bruge solfaktor både imellem behandlingerne, men også min. 4 uger før første behandling. I produktet ses flere fordele, som er med til at sikre en mere ensartet hud. Produktet er forebyggende i og med det er et bredspektrum produkt som hindrer både UVA og UVB stråler. Solfaktoren skaber en hinde på huden, som hindrer UV-strålerne i at trænge igennem og forårsage celleskade. Hertil sørger de kemiske filtre for at trænge en anelse dybere ned i det øverste hudlag hvor den absorberer UV-strålerne. På den måde er produktet svært at svede af, og kan med fordel også anvendes af de med en mere aktiv livsstil.

Indeholder som navnet afslører, hele 10% glykolsyre, som har den effekt at det fremmer hudens cellefornyelse, og på den måde skaber et friskere og mere jævn hudoverflade, et resultat som mange kan have glæde af, da den forøgede cellefornyelse vil være med til at reducere det uønskede pigment betydeligt. Produktet kan bruges flere gange ugentligt alt efter hudtype og tolerance. Virker som en ansigtsbehandling på tube, og mange finder glæde i at bruge produktet fx. aftenen før et event.

Disse produkter kan købes fysisk i vores afdeling i Hellerup.

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Hvor meget koster behandlingen?

Prisen på Hudforyngelse med IPL​ kan findes på prislisten her.

INFORMATION

Forud for en kosmetisk behandling skal man til en forundersøgelse. Du har 48 timers lovpligtig betænkningstid.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
AGATA Privathospital