fbpx

Personale

Plastikkirurg Abdul Hayee Tareen

Abdul Hayee Tareen

Klinikchef og Speciallæge i Plastikkirurgi

​Abdul Hayee Tareen er i dag en anerkendt plastikkirurg blandt sine lægekollegaer. Han er specialist i ansigtsoperationer, herunder ansigtsløftninger, pandeløft, øjenlågs operationer, hageimplantater og ikke mindst næseoperationer, hvor han er en af de få der kan udføre komplekse operationer og rekonstruktioner. Abdul Hayee Tareen blev færdig uddannet som læge i 1982 fra Pakistan. Han fik sin speciallægeuddannelse på bl.a. Rigshospital og Herlev Hospital. Han har som speciallæge i plastikkirurgi på Herlev sygehus været tutor for de yngre lægekollegaer, der blev oplært i kirurgiske færdigheder.​

Javed Akram

Speciallæge i Plastikkirurgi

​​Javed Akram er speciallæge i Plastikkirurgi og har arbejdet på plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Århus, Odense og Roskilde. Til dagligt arbejder han ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde, hvor han foretager ansigtskirurgi og rekonstruktioner af bl.a. bryster efter brystkræft. Javed er samtidig ansvarlig for behandling af vægttabspatienter med behov for hudreduktion og kropskulpturering og foretager brystløft, maveplastik, armløft, lårløft, samt øvre – og nedre kropsløft. Han har stor erfaring med fedtsugninger gennem sin ansættelse på Klinikk Kontura i Oslo.

Javed har været engageret i filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir og sammen med et team fra England hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Tilknyttet som plastikkirurg på AGATA Privathospital siden 2019.

Plastikkirurg Anette

Annette Hougaard Chakera

Speciallæge i Plastikkirurgi, Overlæge, lektor, PhD

Annette Chakera er speciallæge i plastikkirurgi og arbejder som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigtsoperationer samt brystkirurgi og hudkræftkirurgi. Hun har en PhD i plastikkirurgi og er til daglig involveret i kirurgisk oplæring af yngre læger og undervisning af lægestuderende samt forskning inden for plastikkirurgi. Hun har skrevet talrige artikler samt bogkapitler og er desuden aktiv arrangør af kurser og konferencer inden for plastikkirurgi.

Annette er tilknyttet AGATA Privathospital fra 2019.

Klinik administrator Aneela Tareen

Aneela Tareen

Klinik administrator og leder.

Uddannet Markedsøkonom.

Aneela varetager den daglige drift af privathospitalet, og har været med fra starten 2005, hvor virksomheden blev etableret.

Hun er hustruen til Plastikkirurg og klinikchef Abdul Hayee Tareen, og moren til deres 5 drenge.

Narkoselæge Arash

Arash Afshari

Overlæge, PhD og Speciallæge i anæstesi

Til daglig på Rigshospitalet. Arash har stor erfaring inden for anæstesi til såvel plastikkirurgi som til komplekse operationer. Stor forskningserfaring og er til dagligt også forskningsansvarlig overlæge på Rigshospitalet.​

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2014.

Narkoselæge Martin

Martin Skjønnemand

Overlæge og Speciallæge i anæstesi

​Martin er overlæge og speciallæge i anæstesi og intensivmedicin siden 2014. Han er til daglig overlæge ved anæstesiologisk afdeling på Gentofte Hospital.

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2018.

Claus Hermann

Overlæge og Speciallæge i anæstesi

Claus er uddannet speciallæge fra Rigshospitalet i 2000 og har været overlæge siden 2006. Til dagligt arbejder han som overlæge på CPH Privathospital i Farum.

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2006.

Dorte Murphy

Chef sygeplejerske

Ledende operationssygeplejerske på klinikken siden maj 2018. Dorte har stor erfaring indenfor specialet, både fra Danmark og udlandet, gennem de 20 år hun har været færdig uddannet sygeplejerske.

Charlotte Klitsgaard Petersen

Operationssygeplejerske

Charlotte blev uddannet som sygeplejerske i 2002. Hun har stor erfaring som plastikkirurgisk operationssygeplejerske. ​

Charlotte er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2007.

sygeplejerske Britt

Britt Garver

Operationssygeplejerske

Britt blev uddannet som sygeplejerske ​i 1995. Hun har en bred erfaring som sygeplejerske fra både medicinsk og kirurgisk afdeling, samt mange års erfaring på intensiv. Hun har arbejdet som operationssygeplejerske siden 2010. ​

Britt er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2018.

Marie Schultz

Operationssygeplejerske

Marie blev uddannet som sygeplejerske i 2005. Hun har stor erfaring indenfor det kirurgiskespeciale. ​

Marie er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2016.

Sanna Skjoldborg

Operationssygeplejerske & opvågningssygeplejrske

Uddannet sygeplejerske fra Professionshøjskolen Metropol Herlev i 2010 og har siden arbejdet på senge afsnit på Rigshospitalet, på Herlev hospitals centrale operations gang og senest Roskilde hospital. Sanna forstår vigtigheden i hele patientens forløb så de føler sig trygge og får en god oplevelse på klinikken.​ ​

Sanna er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2018.

Jenny Jørgensen

Kosmetolog & stifter af High Class Skincare

Jenny blev uddannet i 1998 på Inter Clinitique i København som autoriseret, lægeeksamineret kosmetolog. Hun har igennem årene opbygget viden og deltaget i mange forskellige kurser inden for adskillige hudplejeteknikker og behandlingsmetoder.

Jenny er tilknyttet AGATA Privathospital fra 2019.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi

Rente og gebyrfrit lån til din operation

AGATA Privathospital tilbyder nu i samarbejde med Resurs Bank rente og gebyrfrit lån. Du kan derfor låne helt rente og gebyrfrit op til kr. 60.000,- og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.

Låne-eksempel: Kreditbeløb 35.000 kr. Løbetid 32 måneder. Månedlig afdrag 1.099 kr. Debitorrente 0%. ÅOP 0%. Samlet kreditomkostninger 0 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 35.000 kr.

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi

Rente og gebyrfrit lån til din operation

AGATA Privathospital tilbyder nu i samarbejde med Resurs Bank rente og gebyrfrit lån. Du kan derfor låne helt rente og gebyrfrit op til kr. 60.000,- og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.

Låne-eksempel: Kreditbeløb 35.000 kr. Løbetid 32 måneder. Månedlig afdrag 1.099 kr. Debitorrente 0%. ÅOP 0%. Samlet kreditomkostninger 0 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 35.000 kr.

Book forundersøgelse

Forundersøgelsen er uforpligtende, vi lytter og rådgiver. Du kan også kontakte os for mere information.