Personale

Plastikkirurg Abdul Hayee Tareen Agata privathospital

Abdul Hayee Tareen

Klinikchef og Speciallæge i Plastikkirurgi

​Abdul Hayee Tareen er i dag en anerkendt plastikkirurg blandt sine lægekolleger. Han er specialist i ansigtsoperationer, herunder ansigtsløftninger, pandeløft, øjenlågsoperationer, hageimplantater og ikke mindst næseoperationer, hvor han er en af de få der kan udføre komplekse operationer og rekonstruktioner. Abdul Hayee Tareen blev færdiguddannet som læge i 1982 fra Pakistan. Han fik sin speciallægeuddannelse på bl.a. Rigshospital og Herlev Hospital. Han har som speciallæge i plastikkirurgi på Herlev sygehus været tutor for de yngre lægekolleger, der blev oplært i kirurgiske færdigheder.​

Læs hele CV’et.

Plastikkirurg Anette Agata privathospital

Annette Hougaard Chakera

Speciallæge i Plastikkirurgi, PhD

Annette Chakera er speciallæge i plastikkirurgi og har arbejdet som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling og lektor på Københavns Universitet med undervisning af lægestuderende og ph.d.-studerende. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital – og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigtsoperationer samt brystkirurgi og hudkræft kirurgi. Hun har en ph.d. i plastikkirurgi og har været meget involveret i kirurgisk oplæring af yngre læger samt forskning inden for plastikkirurgi. Hun har skrevet talrige artikler samt bogkapitler og er desuden aktiv arrangør af kurser og konferencer inden for plastikkirurgi.

Annette er tilknyttet AGATA Privathospital siden 2019.

Lilan Engel

Speciallæge i Plastikkirurgi, Overlæge

Lilan er uddannet som læge i USA og Danmark. Blev speciallæge i plastikkirurgi i 2017 og har arbejdet mange år på både Rigshospitalet, Herlev Plastikkirurgiske afdeling samt Amalieklinikken. Til hverdag arbejder hun som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling.

Lilan har især beskæftiget sig med bryst operationer. Udover implantat rekonstruktion er hun velkendt med operationer som brystforstørrelse med implantater samt med eget fedt og brystreduktioner. Endv. har hun god erfaring med store som små maveplastikker, inkl bugvægsplastik og liposuction, også på ben og hofter.

Endvidere har hun i flere år undervist kommende speciallæger i kirurgi på Panum instituttet i København

Narkoselæge Arash Agata privathospital

Arash Afshari

Overlæge, PhD og Speciallæge i anæstesi

Til daglig på Rigshospitalet. Arash har stor erfaring inden for anæstesi til såvel plastikkirurgi som til komplekse operationer. Stor forskningserfaring og er til dagligt også forskningsansvarlig overlæge på Rigshospitalet.​

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2014.

Christian Wamberg

Overlæge, Speciallæge i anæstesi

Christian fungere til daglig som leder af intensiv afdeling på Bispebjerg hospital. Han er formand for Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv medicin.
Han modtog i 2022 Forsvarsministerens medalje for særlig indsats ydet under Covid-19-krisen, for hans arbejde rundt omkring i EU.
Christian har figureret i flere artikler og interviews omhandlende anæstesi og intensiv medicin. Derudover er han en kæmpe humørbombe og en mand med masser overblik og overskud til alle hans patienter, som han altid får sig til at føle sig i trygge hænder.

Anders Bastholm Bille

Speciallæge i anæstesi

Anders har været speciallæge i Anæstesiologi siden 2015. Han arbejder til dagligt som Overlæge på Anæstesiologisk Klinik på Nordsjællands hospital. Han er en erfaren og rutineret anæstesilæge som med sit arbejde sætter patienten i fokus og yder behandling på et højt specialiseret niveau.

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2020.

Marie Schultz

Koordinerende sygeplejerske

Marie blev uddannet som sygeplejerske i 2005. Hun har stor erfaring indenfor det kirurgiske speciale. ​

Marie er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2016.

Anne-Kathrine Raabo

Sygeplejerske

Anne-Kathrine blev uddannet sygeplejerske i 2005. De sidste 15 år siden hun blev uddannet har hun arbejdet på kirurgisk afdeling på Rigshospitalet, hvor hun stadig er tilknyttet i dag. Derudover er Anne-Kathrine uddannet kranio-sakral terapeut som hun praktisere ved siden af sygeplejen.

Anne-Kathrine har været tilknyttet sygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2023.

Simone Repstock

Operationssygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske

Simone blev uddannet som sygeplejerske i 2015 og har arbejdet på neonatal klinikken på Rigshospitalet siden 2015-2021. Blev uddannet intensiv sygeplejerske i 2018. Blev uddannet Kosmetisk sygeplejerske siden 2020.

Simone blev budt velkommen til teamet i 2021.

personale billede

Anne-Marie Steenstrup

Dermatologisk / Kosmetisk Sygeplejerske

Anne-Marie er uddannet sygeplejerske samt master i positiv psykologi. Hun har mere end 15 års erfaring som dermatologisk / kosmetisk sygeplejerske, med dyb ekserptise inden for laserbehandlinger og injektionsbehandlinger. Anne-Marie lægger stor vægt på at fremhæve den naturlige skønhed hos sine patienter og giver altid professionel vejledning i trygge rammer.

Klinik administrator Aneela Tareen Agata privathospital

Aneela Tareen

Klinik administrator og leder.

Uddannet Markedsøkonom.

Aneela varetager den daglige drift af privathospitalet og har været med fra starten i 2005, hvor virksomheden blev etableret.

Hun er hustruen til Plastikkirurg og klinikchef Abdul Hayee Tareen og moderen til deres 5 drenge.

Nanna Strøh

Reception

Nanna er uddannet cand.soc og har arbejdet med bl.a. salg og marketing. Hun er det første glade ansigt du møder, når du træder ind i vores klinik, AGATA Aesthetics i Hellerup.
Her sidder hun klar til at hjælpe med vejledning omkring booking og forløb. Derudover sidder Nanna klar på telefonen til at vejlede og rådgive, hvis du skulle have brug for hjælp.

Nanna har arbejdet hos AGATA siden 2020.

Dida Rahim

Sygeplejerske, Kosmetisk sygeplejerske

Dida er uddannet sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske fra 2022.

Han befinder sig primært i vores kosmetiske klinik i Hellerup hvor han udfører botox og filler behandlinger på vores glade patienter. Dida har en kæmpe interesse indenfor hudplejeprodukter & du vil altid kunne finde en god løsning på din problemstilling ved at spørge Dida til råds.

Dida er ydermere tilknyttet Privathospitalet i Frederikssund, hvor han assisterer under operationer og tager sig af vores overnattende patienter.

Har arbejdet hos AGATA Privathospital siden 2021.

Sarah Trine

Lægesekretær, Reception

Uddannet som lægesekretær siden 2014. Hun har arbejdet mange år på Nordsjællands Hospital, senest arbejdet i en årrække i ambulatoriet for gravide på Hillerød Hospital. Derudover er hun også uddannet social- og sundhedsassistent.

Sarah møder du når du besøger vores privathospital i Frederikssund. Med smil og godt humør tager hun imod vores patienter og passer receptionen.

Sarah har arbejdet hos AGATA siden sommeren 2022.

AGATA - Nordsjællands Privathospital
Spørgsmål?
Ring
Book tid