Personale

Abdul Hayee Tareen

Klinikchef og speciallæge i plastikkirurgi

Abdul Hayee Tareen er en anerkendt plastikkirurg, der har specialiseret sig inden for ansigtskirurgi. Han begyndte sin lægekarriere i Pakistan i 1982 og har senere suppleret sin uddannelse ved Rigshospitalet og Herlev Hospital. Som speciallæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling har han været en vigtig tutor for de yngre lægekolleger, særligt inden for kirurgiske færdigheder. Han har en bred vifte af kompetencer, der spænder fra ansigts- og pandeløft til øjenlågsoperationer og hageimplantater. Særligt inden for næsekirurgi har Tareen skabt sig et navn ved at mestre både rutineprægede og mere komplekse operationer. Han har også været en aktiv deltager i adskillige nationale og internationale faglige konferencer, hvilket yderligere forstærker hans status som en af Danmarks førende plastikkirurger.

Plastikkirurg Anette Agata privathospital

Annette Hougaard Chakera

Speciallæge i Plastikkirurgi, PhD

Annette Chakera er speciallæge i plastikkirurgi og har arbejdet som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling og lektor på Københavns Universitet med undervisning af lægestuderende og ph.d.-studerende. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital – og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigtsoperationer samt brystkirurgi og hudkræft kirurgi. Hun har en ph.d. i plastikkirurgi og har været meget involveret i kirurgisk oplæring af yngre læger samt forskning inden for plastikkirurgi. Hun har skrevet talrige artikler samt bogkapitler og er desuden aktiv arrangør af kurser og konferencer inden for plastikkirurgi.

Lilan Engel

Speciallæge i Plastikkirurgi, Overlæge

Lilan er uddannet som læge i USA og Danmark. Blev speciallæge i plastikkirurgi i 2017 og har arbejdet mange år på både Rigshospitalet, Herlev Plastikkirurgiske afdeling samt Amalieklinikken. Til hverdag arbejder hun som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling.

Lilan har især beskæftiget sig med bryst operationer. Udover implantat rekonstruktion er hun velkendt med operationer som brystforstørrelse med implantater samt med eget fedt og brystreduktioner. Endv. har hun god erfaring med store som små maveplastikker, inkl bugvægsplastik og liposuction, også på ben og hofter.

Endvidere har hun i flere år undervist kommende speciallæger i kirurgi på Panum instituttet i København

Arash Afshari

Speciallæge i anæstesi, Overlæge, PhD

Arash er en højt respekteret anæstesiolog og intensivmedicin specialist. Han blev speciallæge i anæstesiologi og intensiv medicin i 2008 og styrkede sin akademiske baggrund med en ph.d. fra Københavns Universitet.

Arash arbejder til dagligt på Rigshospitalet, hvor hans ekspertise i anæstesiologi anvendes i en bred vifte af operationer. Han har en dyb forståelse for patienternes behov og sikrer, at de får den bedste oplevelse og pleje. Arash er derudover også forskningsansvarlig overlæge på Rigshospitalet. 

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2014.”

Anders Bastholm Bille

Speciallæge i anæstesi

Anders har været speciallæge i Anæstesiologi siden 2015. Han arbejder til dagligt som Overlæge på Anæstesiologisk Klinik på Nordsjællands hospital. Han er en erfaren og rutineret anæstesilæge som med sit arbejde sætter patienten i fokus og yder behandling på et højt specialiseret niveau.

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2020.

Narkoselæge Sofie Agata privathospital

Sofie Andreasen

Speciallæge i anæstesi

På vej…

Lasse Malver Paludan

Speciallæge i anæstesi

På vej…

Marie Schultz

Koordinerende sygeplejerske

Marie blev uddannet som sygeplejerske i 2005. Hun har stor erfaring indenfor det kirurgiske speciale. ​

Marie er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2016.

Anne-Kathrine

Sygeplejerske

Anne-Kathrine blev uddannet sygeplejerske i 2005. De sidste 15 år siden hun blev uddannet har hun arbejdet på kirurgisk afdeling på Rigshospitalet, hvor hun stadig er tilknyttet i dag. Derudover er Anne-Kathrine uddannet kranio-sakral terapeut som hun praktisere ved siden af sygeplejen.

Anne-Kathrine har været tilknyttet sygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2023.

personale billede

Anne-Marie Steenstrup

Dermatologisk / Kosmetisk sygeplejerske

Anne-Marie er uddannet sygeplejerske samt master i positiv psykologi. Hun har mere end 15 års erfaring som dermatologisk / kosmetisk sygeplejerske, med dyb ekserptise inden for laserbehandlinger og injektionsbehandlinger. Anne-Marie lægger stor vægt på at fremhæve den naturlige skønhed hos sine patienter og giver altid professionel vejledning i trygge rammer.

Sarah Trine

Lægesekretær, Reception

Uddannet som lægesekretær siden 2014. Hun har arbejdet mange år på Nordsjællands Hospital, senest arbejdet i en årrække i ambulatoriet for gravide på Hillerød Hospital. Derudover er hun også uddannet social- og sundhedsassistent.

Sarah møder du når du besøger vores privathospital i Frederikssund. Med smil og godt humør tager hun imod vores patienter og passer receptionen.

Sarah har arbejdet hos AGATA siden sommeren 2022.

Aneela Tareen

Klinik administrator og leder

Aneela er en uomgængelig drivkraft i ledelsen af AGATA Nordsjællands Privathospital. Med en uddannelse som markedsføringsøkonom spiller hun en nøglerolle i virksomhedens succes. Sammen med sin mand, plastikkirurg Abdul Hayee, stiftede hun AGATA i 2005.

Hun har været en aktiv del af virksomhedens succes siden dens etablering i 2005 og er fortsat en central figur i at opretholde de høje standarder for patientpleje og service.

Aneela går ud over at være en administrator; hun er en leder, der sætter patienternes behov i centrum. Fra første konsultation til opfølgende pleje er Aneela dedikeret til at sikre, at hver patient oplever høj kvalitet og personlig opmærksomhed.

Dette fokus på patientpleje har ikke blot styrket AGATA’s omdømme, men også gjort det til et sted, hvor patienternes velvære og tilfredshed er en topprioritet.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital