fbpx

Personale

Plastikkirurg Abdul Hayee Tareen Agata privathospital

Abdul Hayee Tareen

Klinikchef og Speciallæge i Plastikkirurgi

​Abdul Hayee Tareen er i dag en anerkendt plastikkirurg blandt sine lægekolleger. Han er specialist i ansigtsoperationer, herunder ansigtsløftninger, pandeløft, øjenlågsoperationer, hageimplantater og ikke mindst næseoperationer, hvor han er en af de få der kan udføre komplekse operationer og rekonstruktioner. Abdul Hayee Tareen blev færdiguddannet som læge i 1982 fra Pakistan. Han fik sin speciallægeuddannelse på bl.a. Rigshospital og Herlev Hospital. Han har som speciallæge i plastikkirurgi på Herlev sygehus været tutor for de yngre lægekolleger, der blev oplært i kirurgiske færdigheder.​

Læs hele CV’et.

Plastikkirurg Anette Agata privathospital

Annette Hougaard Chakera

Speciallæge i Plastikkirurgi, Overlæge, lektor, PhD

Annette Chakera er speciallæge i plastikkirurgi og arbejder som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital – og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigtsoperationer samt brystkirurgi og hudkræftkirurgi. Hun har en PhD i plastikkirurgi og er til daglig involveret i kirurgisk oplæring af yngre læger og undervisning af lægestuderende samt forskning inden for plastikkirurgi. Hun har skrevet talrige artikler samt bogkapitler og er desuden aktiv arrangør af kurser og konferencer inden for plastikkirurgi.

Annette er tilknyttet AGATA Privathospital fra 2019.

Lilan Engel

Speciallæge i Plastikkirurgi, Overlæge

Lilan er uddannet som læge i USA og Danmark. Blev speciallæge i plastikkirurgi i 2017 og har arbejdet mange år på både Rigshospitalet, Herlev Plastikkirurgiske afdeling samt Amalieklinikken. Til hverdag arbejder hun som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling.

Lilan har især beskæftiget sig med bryst operationer. Udover implantat rekonstruktion er hun velkendt med operationer som brystforstørrelse med implantater samt med eget fedt og brystreduktioner. Endv. har hun god erfaring med store som små maveplastikker, inkl bugvægsplastik og liposuction, også på ben og hofter.

Endvidere har hun i flere år undervist kommende speciallæger i kirurgi på Panum instituttet i København

Narkoselæge Arash Agata privathospital

Arash Afshari

Overlæge, PhD og Speciallæge i anæstesi

Til daglig på Rigshospitalet. Arash har stor erfaring inden for anæstesi til såvel plastikkirurgi som til komplekse operationer. Stor forskningserfaring og er til dagligt også forskningsansvarlig overlæge på Rigshospitalet.​

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2014.

Christian Wamberg

Overlæge, Speciallæge i anæstesi

Anders Bastholm Bille

Speciallæge i anæstesi

Anders har været speciallæge i Anæstesiologi siden 2015. Han arbejder til dagligt på anæstesi- og operationsklinikken i Rigshospitalet. Han er en erfaren og rutineret anæstesilæge som med sit arbejde sætter patienten i fokus og yder behandling på et højt specialiseret niveau.

Tilknyttet som anæstesiolog på AGATA Privathospital siden 2020.

Dorte Murphy

Chef sygeplejerske

Uddannet som sygeplejerske fra Roskilde i 1997 og har arbejdet med plastikkirurgi siden 1999 og som plastikkirurgisk operationssygeplejerske siden 2005. Kosmetisk sygeplejerske siden 2013.

Dorte har bred erfaring indenfor alle sider af plastikkirurgien både offentligt, privat og i udlandet. Har arbejdet i London, Dubai og Auckland.

I 2013 blev Dorte kosmetisk sygeplejerske og har stor erfaring indenfor mikroneedling og laserbehandlinger både hudforyngelse og karbehandlinger.

Marie Schultz

Operationssygeplejerske

Marie blev uddannet som sygeplejerske i 2005. Hun har stor erfaring indenfor det kirurgiske speciale. ​

Marie er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2016.

Simone Repstock

Operationssygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske

Simone blev uddannet som sygeplejerske i 2015 og har arbejdet på neonatal klinikken på Rigshospitalet siden 2015-2021. Blev uddannet intensiv sygeplejerske i 2018. Blev uddannet Kosmetisk sygeplejerske siden 2020.

Simone blev budt velkommen til teamet i 2021.

Charlotte operationssygeplejerske Agata privathospital

Charlotte Klitsgaard Petersen

Operationssygeplejerske

Charlotte blev uddannet som sygeplejerske i 2002. Hun har stor erfaring som plastikkirurgisk operationssygeplejerske. ​

Charlotte er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2007.

Agata privathospital Sygeplejerske Britt

Britt Garver

Operationssygeplejerske

Britt blev uddannet som sygeplejerske ​i 1995. Hun har en bred erfaring som sygeplejerske fra både medicinsk og kirurgisk afdeling, samt mange års erfaring på intensiv. Hun har arbejdet som operationssygeplejerske siden 2010. ​

Britt er tilknyttet operationssygeplejerske på AGATA Privathospital siden 2018.

personale billede

Anne-Marie Steenstrup

Dermatologisk / Kosmetisk Sygeplejerske

Anne-Marie er uddannet sygeplejerske samt master i positiv psykologi. Hun har mere end 15 års erfaring som dermatologisk / kosmetisk sygeplejerske, med dyb ekserptise inden for laserbehandlinger og injektionsbehandlinger. Anne-Marie lægger stor vægt på at fremhæve den naturlige skønhed hos sine patienter og giver altid professionel vejledning i trygge rammer.

Klinik administrator Aneela Tareen Agata privathospital

Aneela Tareen

Klinik administrator og leder.

Uddannet Markedsøkonom.

Aneela varetager den daglige drift af privathospitalet og har været med fra starten i 2005, hvor virksomheden blev etableret.

Hun er hustruen til Plastikkirurg og klinikchef Abdul Hayee Tareen og moderen til deres 5 drenge.

Nanna Strøh

Reception

Uddannet cand.soc i socialt arbejde og har arbejdet med bl.a. salg og marketing. Nanna er det første glade ansigt du møder når du træder ind i Agata Aesthetics i Hellerup. Udover det sidder Nanna er klar på telefonen til at vejlede og guide hvis du skulle have brug for hjælp.

Har arbejdet på AGATA siden sep. 2020

Dida Rahim

Sygeplejerske, Reception

Dida er vores sygeplejerskestuderende som er på sit 6 semester og snart færdiguddannet sygeplejerske.

Han befinder sig primært i vores kosmetiske klinik i Hellerup hvor han fungerer som sygeplejerskeassistent. Han kan findes i vores reception hvor han tager godt i mod alle vores patienter og klienter. Derudover er Dida også på vores telefonlinjer til, at rådgive og vejlede i vores hudplejeprodukter og samtidigt være behjælpelig med, at besvare alle spørgsmål der end måtte være ved vores behandlinger og operationer.

Dida er ydermere tilknyttet Privathospitalet i Frederikssund hvor han tager imod vores patienter samt assisterer sygeplejerskerne med deres opgaver.

Sarah Trine

Lægesekretær, Reception

Uddannet som lægesekretær siden 2014. Hun har arbejdet mange år på Nordsjællands Hospital, senest arbejdet i en årrække i ambulatoriet for gravide på Hillerød Hospital. Derudover er hun også uddannet social- og sundhedsassistent.

Sarah møder du når du besøger vores privathospital i Frederikssund. Med smil og godt humør tager hun imod vores patienter og passer receptionen.

Sarah har arbejdet hos AGATA siden sommeren 2022.

AGATA - Nordsjællands Privathospital