Brystforstørrende operation med implantater og eget fedt

Hybrid bryster

Hybrid brystforstørrelse kombinerer brystimplantater med fedtoverførsel til brysterne.

En af fordelene ved hybrid brystforstørrelse er, at den giver mulighed for at forme brysterne på en måde, som ikke nødvendigvis kan gøres med implantater eller fedt alene. Fedtoverførsel kan finjustere formen og positionen af ​​implantaterne, fjerne asymmetrier mellem brysterne eller blødgøre det overordnede udseende og følelsen af brysterne. Fedtoverførsel kan give en mere naturlig form, øget volumen i den øvre pol og en flottere kavalergang.

Hybrid brystforstørrelse er også fantastisk til udskiftningsprocedurer for brystimplantater (se info om Udskiftning af brystimplantater). Brystimplantater er ikke livsvarige og skal på et tidspunkt udskiftes. Mange kvinder, der fik en brystforstørrelse i 20’erne, vil måske have noget andet, når de vender tilbage i 30’erne eller 40’erne. Med en hybrid brystforstørrelse kan du få et mindre, lettere implantat, og resten er af volumen skabes med dit eget fedt.

Ikke-egnede kandidater til fedttransplantation

  • Rygere da rygning vil medføre større tab af det indsprøjtede fedtvolumen til brysterne. Derfor er et totalt rygstop mindst 6 uger før stærkt anbefalet i forbindelse med hybrid brystforstørrelse
  • Overvægtige med BMI over 30
  • Meget fysisk aktive kvinder som dagligt udfører hårdt motion/arbejde – eller som dyrker langdistance løb eller tilsvarende

Forberedelse til en konsultation

Som forberedelse til en konsultation bedes alle læse følgende information: ”Værd at vide før en kosmetisk operation”.

Konsultation

De vigtigste formål med en konsultation om hybrid-bryster er at finde ud af, om det er passende at foretage hybrid brystforstørrelse, hvor der er mulighed for fedtsugning, vælge implantat-type og -størrelse, og om der er behov for evt. brystløft eller en korrigerende brystoperation. I samråd med dig vælger vi den bedst mulige type af operation, og der aftales evt. tillægs-behandlinger og tiltag for at optimere og vedligeholde resultatet.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template
Værd at vide om implantater og valg

Valg af implantat

Der findes to former for implantater; runde og dråbeformede (anatomiske).

Både runde og anatomiske implantater er fyldt med skærefast silikone. Det betyder, at silikonen ikke ”løber ud”, hvis der kommer hul på implantatet. Mentors implantater er implantater af høj kvalitet. De findes i 3 fastheder (cohesiviteter); cohesive 1 er de blødeste, mens cohesive II og III er mere faste og holder formen bedre og er lidt mere robuste. Dråbeformede implantater er altid cohesive III og er derfor fastere.

Valg af implantatets placering

Ofte er det være hensigtsmæssigt at placere implantaterne under musklen når der skal lægges fedt i brystet. Implantat-placering under brystmusklen er især at foretrække, når kvinden er slank, så implantaterne ikke kan mærkes uden på huden.

Valg af operations ar

De fleste implantater er lagt ind via folden under brystet. Hvis der skal laves en simpel udskiftning anvendes det samme ar under udskiftnings-operationen.

Nogle implantater er lagt ind via brystvorten. Hvis der samtidig skal laves brystløft kan implantaterne lægges ind igennem en snit i kanten af brystvorten. Derved undgås to ar. Hvis der er behov for større brystløft, vil der også være ar vertikalt på brystet og evt. i brystfolden

Forberedelsen til operation

Afhængig af bedøvelsen type valgt ved konsultation henvises til information ”Forberedelse til operation i fuldbedøvelse” eller ”Forberedelse til operation i lokalbedøvelse”

Operationen

En hybrid brystforstørrelse tager ca. 2-2 1/2 timer. Operationen indledes med en fedtsugning. Fedtet oprenses og overføres til kanyler. Herefter tilpasses lommen til implantaterne og fedtet indsprøjtes jævnt i flere lag på brysterne. Der lægges somme tider dræn i brysterne til fjernelse af væskeansamling eller sivning.

Når operationen er overstået, vækkes du og vil være i stand til at sidde og stå på egne ben. Du gives den støttende BH på samt kompression der hvor fedtet er hentet og flyttes herefter til opvågningsstuen enten i kørestol eller til fods med støtte.

I opvågningen får du den nødvendige smertestillende medicin. Du overnatter evt. på hospitalet, så du kan blive observeret efter operationen.

Du skal ligge på ryggen, både i opvågningen, men også efter udskrivelse derhjemme i de første to uger, så implantaterne ikke forskubber sig.

Varighed af resultat og garanti

Brystets volumen stabiliserer sig efter et år, og forbliver den samme, hvis du holder din vægt. Hvis du tager på, vil der være større volumen i brystet, ligeså hvis der er et betydeligt vægttab, vil brystet miste volumen fra det indsprøjtede fedt.

Gennemsnitlig tid for udskiftning af implantaterne ligger på 10-15 år (se info om Udskiftning af implantater).

AGATA yder 1 års garanti for implantat ruptur og grad 3 kapsel skrumpning. I denne periode vil nye implantater og operation være uden omkostninger.

Der er mulighed for at forlænge garantien til i alt 5 år ved at tegne forsikring. Garanti på kapseldannelse bortfalder dog, hvis der tidligere har været svær kapseldannelse.

Implantat ruptur skal være verificeret inden kirurgi ved hjælp af en MR-scanning fra en accepteret klinik, hvilket skal betales af patienten selv.

Fra 5-10 år er der fabriksgaranti på Mentor implantaterne for ruptur og lækage. Denne garanti dækker et sæt nye implantater uden omkostning. Patienten dækker selv omkostninger til udskiftningsoperationen.

Hybrid brystforstørrelse FAQS

Helingen tager normalt omkring 2-4 uger. Fysisk aktivitet bør begrænses i denne periode.

Risikoen for komplikationer under operationen er ikke nødvendigvis højere end ved traditionel brystforstørrelse. Dog indebærer hybridmetoden både implantatindsættelse og fedttransplantation, hvilket kan gøre operationen mere kompleks.

Fedttransplantationen i en hybrid brystforstørrelse er primært for at forbedre formen og give et mere naturligt udseende. Fedtmængden er generelt lavere sammenlignet med en ren fedttransplantation, og risikoen for, at fedtet forsvinder, er derfor også mindre.

Valget af implantat vil afhænge af dine kropsforhold og ønsker for det endelige resultat. Da fedt også anvendes, kan der vælges et mindre eller blødere implantat for at opnå et mere naturligt look.

Ja, denne metode kan anvendes selvom du tidligere har haft implantater. Det kan endda være en god måde at forbedre eller opdatere det tidligere resultat på.

Ja, det er muligt. Hybrid brystforstørrelse tilbyder mere fleksibilitet for kirurgiske justeringer i fremtiden. Hvis du senere ønsker at ændre størrelse eller form, kan vi mere præcist foretage disse ændringer ved at justere enten implantatet, fedttransplantationen eller begge dele i en opfølgende procedure.

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital