Ansigtsløftning

Ansigtsløft - Facelift

Formålet med et ansigtsløft er at genskabe den naturlige kontur i ansigtet og derved opnå et mere ungdommeligt udseende. Med alderen påvirkes vores hud af en række naturlige faktorer, som er uundgåelige og en del af vores aldringsproces, som får os til at se ældre ud. Nogle af disse faktorer er nedsættelsen af elastin og collagen niveauet, udtynding af hudens ydre lag, tyngdekraften samt nedsat ansigtsvolumen. Andre faktorer, der kan få huden til at ældes hurtigere, kan være rygning, stress, solskader, stort vægttab og dårlige sovevaner. Et ansigtsløft genskaber den naturlige kontur i dit ansigt i overensstemmelse med dit indre jeg. Selve operationen varer ca. 2-4 timer. Når operationen er færdig, forbinder vi hovedet og ansigtet med en komprimerende forbinding. Afhængig af operationstypen vil du som patient være under opsyn nogle timer – eller natten over – efter operationen. De fleste gange vil det være nødvendigt at lægge dræn bag begge ører. Disse dræn fjernes næste dag, hvor der samtidigt skal lægges en ny komprimerende forbinding.

HVEM KAN HAVE BEHOV FOR ET ANSIGTSLØFT?

En ansigtsløft kan være den rette løsning til dig, som har:

 • tabt den veldefinerede kæbelinje som ofte associeres med ungdom, løs hud, rynker, lodrette “strenge” på halsen (se halsløft)
 • en dyb fold eller linje, der strækker sig fra næsen og til kanten af munden
 • dybe rynker i kinderne og hængende “områder” ved kindbenene
 • overflødig hud ved øjenlågene, lavt siddende øjenbryn eller “vattede” poser under øjnene

Et ansigtsløft er til dig, som ønsker at fjerne aldringstegn fra ansigtet og derved opnå et mere ungdommeligt og friskt udseende.

FØR & EFTER BILLEDER

Værd at vide om ansigtsløft

HVAD ER FLYDENDE ANSIGTSLØFT?

Hos AGATA Privathospital tilbyder vi også flydende ansigtsløft. Et flydende ansigtsløft er uden et kirurgisk indgreb. I stedet benytter vi os af en kombineret injektionsbehanding ved brug af fillers og botox som er med til glatte huden og dermed minimere rynker. Således kan du få en effektiv behandling uden, at der bliver lavet et kirurgisk indgreb.

Forberedelse til ansigtsløftning

Operationen ved et ansigtsløft kan udføres i både lokal og fuld bedøvelse. Se tilsvarende retningslinjer beskrevet under ”Patientinformation vedr. operationer i fuld eller lokal bedøvelse”.

Forventet resultat af ansigtsløftning

Resultatet af dit ansigtsløft påvirkes af din alder og andre fysiske faktorer på operationstidspunktet, herunder bl.a. hudens kvalitet, mængden af slaphed, fedtvolumen i ansigtet, arvelige og livsstilsfaktorer. Derfor kan resultatet holde op til 10 år. Resultat kan forbedres ved hudforyngelse med Elipse Fraxel 1550 Laserbehandling – samt med vores anbefalede hudplejeprodukter fra SkinCeuticals.

Forskellige typer ansigtsløft

Hos Agata Privathospital tilbyder vi forskellige typer ansigtsløft. Alle ansigter er forskellige – og derfor ældes hvert ansigt også forskelligt uafhængigt af hinanden. Men for de flestes vedkommende begynder ansigtets aldringsproces i starten af 40´erne, mens det accelerer i 50´erne. Ansigtets aldringsproces kan ses på hele ansigtet, men vi har for det meste fokus på 4 forskellige dele af ansigtet i forbindelse med et ansigtsløft:

 • Øvre ansigtsløft: Her har vi fokus på pande, tunge øjenbryn, rynker ved øjenkrogene og at komme af med det trætte udtryk.
 • Midt ansigtsløft: Her er vores fokus på hængende kinder, dybe rynker ved mundvigene samt at give patienten den glidende overgang fra øjne til kinder tilbage.
 • Nedre ansigtsløft: Fokus på løs hud omkring hagen.
 • Halsløft: På halsen skaber vi synergi så den skarpe overgang fra hals, hage og kæbelinje fastholdes eller genskabes.
 • Mini ansigtsløft: Dette er et mindre indgribende ansigtsløft.
 • Ansigtsløft uden synlige ar: Her kombineres et ansigtsløft med en fedtinjektion.
 • Nefertiti facelift: Her kombineres et pre og post operativ forløb med et 3D full facelift

Uanset hvor i ansigtet der skal laves et ansigtsløft – også kaldet facelift – så tages der udgangspunkt i at løfte og fæstne de løse vævsstrukturer til det faste underliggende væv i ansigtet. Derudover kan et ansigtsløft hjælpe med at erstatte eventuelle volumentab og fjerne overskydende hud.

Klik på overskrifterne nedenfor for at læse mere om de forskellige typer ansigtsløft.

Hvor meget koster et ansigtsløft?

Prisen på et ansigtsløft varierer alt efter, hvilket slags ansigtsløft du vælger. Der er et tillæg på 5.000 kr. ved fuld bedøvelse, samt et tilsvarende tillæg ved 1 overnatning inklusiv forplejning.

Ansigtsløft / Facelift FAQS

En typisk ansigtsløftning tager mellem 2 til 5 timer, afhængigt af kompleksiten. Efter operationen kan man forvente hævelse og blå mærker, som gradvist vil aftage over et par uger. De fleste patienter kan vende tilbage til arbejde og daglige aktiviteter indenfor 10 til 14 dage.

Ja, som med alle kirurgiske indgreb er der risici ved en ansigtsløftning. Disse kan inkludere infektion, blødning, arvæv, nedsat følsomhed eller ændringer i hudens følelse, og asymmetri.

Generelt er ideelle kandidater dem, der har slap hud i ansigtet og på halsen, men stadig har en vis hudelasticitet og en stærk knoglestruktur. Det er også vigtigt, at du er generelt sund, ikke ryger og har realistiske forventninger til resultatet. Før du beslutter dig for at gennemgå proceduren, bør du overveje dine motivationer, forventede resultater, potentielle risici, og selvfølgelig vælge en kvalificeret kirurg med erfaring indenfor ansigtsløftning.

Der findes adskillige ansigtsløftningsteknikker, som hver især fokuserer på specifikke områder og behov. En traditionel ansigtsløftning er den mest omfattende metode, der behandler tegn på aldring i hele ansigtet, fra tindingen rundt om øret til hårlinjen bagpå. For dem med mildere aldringstegn kan en mini-ansigtsløftning, som fokuserer på den nederste del af ansigtet, være passende. Derudover kan et midt-ansigtsløftning hjælpe med at løfte og stramme området under øjnene og kinderne. Til sidst kan et halsløft rette op på slap hud og problematikker som “kalkunhals”.

Resultaterne af en ansigtsløftning kan variere fra person til person, men generelt kan man forvente, at det holder i mange år. Selvom en ansigtsløftning kan “skrue tiden tilbage med 10 år” og forynge dit udseende, stopper den ikke aldringsprocessen. Med tiden vil naturlige aldringstegn igen begynde at vise sig.

Under den indledende konsultation vil plastikkirurgen vurdere dine ønsker, diskutere dine mål og dine forventninger. Du bliver derudover præsenteret for de mest passende løsninger. Du bør altid spørge ind til kirurgens erfaring, forventede resultater, helingsprocessen og se en masse før-efter billeder fra tidligere patienter.

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital