Velkommen til AGATA Inn

Jeres komfort er vores prioritet

AGATA Inn er et særdeles komfortabelt og indbydende sted beliggende en kort gåtur fra vores Privathospital i den charmerende by Frederikssund.

Velkommen til AGATA Inn

AGATA Inn er et særdeles komfortabelt og indbydende sted beliggende i den charmerende by Frederikssund. Vi er dedikeret til at tilbyde overnatning til familierne til patienter, der gennemgår kosmetiske operationer på AGATA Privathospital. Vores hovedformål er at skabe en afslappende og omsorgsfuld atmosfære for dem, der ønsker at være i nærheden af deres kære under denne vigtige tid.

Vores beliggenhed er usammenlignelig, kun 600 meter fra centrum af Frederikssund og en kort afstand fra AGATA Privathospital. Vi er beliggende tæt på forskellige lokale attraktioner, hvilket giver vores gæster mulighed for at udforske og nyde det lokale område, når de ikke er ved hospitalet.

AGATA Inn er designet med komfort og hjemlighed i tankerne. Vi har tre separate soveværelser, der kan rumme op til fem gæster, hvilket gør det til et ideelt valg for familier. Alle vores værelser er udstyret med moderne faciliteter, herunder et fuldt udstyret køkken, komfortabelt opholdsområde og privat badeværelse.

Ud over vores indkvarteringsmuligheder byder vi også på en række tjenester og faciliteter for at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

Faciliteter inkluderer:

  • Et moderne køkken med et bredt udvalg af udstyr og maskiner, som et køleskab, ovn, vaskemaskine og kaffemaskine m.m.
  • Stort opholdsrum med sofaer, borde, TV og reoler.
  • Soveværelser med sengetøj og skabe.
  • Badeværelse med toilet, bruser og håndklæder.
  • Medier og teknologi faciliteter inkluderer fladskærms-tv, streaming tjenester og gratis Wi-Fi..
  • Vasketøjsmaskiner og strygejern.
  • Gratis parkering

Hos AGATA Inn forstår vi, at det at være ledsager til en elsket, der gennemgår en kosmetisk procedure, er en unik oplevelse. Vores bolig er designet til at gøre denne oplevelse så glat og behagelig som muligt, hvilket giver alle bekvemmelighederne og komforten ved et hjem væk fra hjemmet. Fra madlavningsfaciliteter til et hyggeligt miljø til afslapning sikrer vi, at du har alt hvad du behøver for at gøre dit ophold behageligt og stressfrit.

AGATA Inn er en fuldt udstyret lejlighed, der tilbyder privatliv og hjemlig komfort. Med blot en kort to-minutters gåtur til AGATA Privathospital kan du nyde bekvemmeligheden ved at være tæt på dine kære under denne spændende forvandling.

Book jeres ophold
med AGATA

Priser

Kontakt

Beliggenhed

*Særpris til vores patienter. Standard priser for booking kan findes via booking.com

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital