Sig farvel til rynkerne!

Har du nogensinde set dig selv i spejlet og tænkt “hvad er der sket med min glatte pande?” Vi har alle været der. Men nu det er tid til at sige farvel til rynkerne med botox.

Sig farvel til rynkerne!

Hvad er botox?

Botox (botulinumtoksin) er en kosmetisk behandling, der består af en neurotoksin-associeret protein, og bruges til at reducere rynker i panden og omkring øjnene. Du behøver ikke bekymre dig, det er ikke så farligt som det lyder. Botox er fremstillet af et sikkert, renset protein, der blidt formindsker musklernes spænding, der forårsager dine rynker.

Du kan måske undre dig og tænke “Hvordan virker Botox egentlig?” Lad os tage et lidt dybere kig på videnskaben bag brugen af Botox.

Botox i enheder

Forestil dig Botox-enhederne som den hemmelige ingrediens til et ungdommeligt og rynkefrit ansigt. Ligesom hver kage opskrift er unik, er hver Botox-behandling tilpasset til den enkelte person. Antallet af nødvendige enheder varierer fra person til person afhængigt af faktorer som hudtype, alder og rynkernes dybde.

Normalt betaler man for botox per område man skal have behandlet. Områderne varierer ofte i pris.

Som noget helt nyt vil vi hos AGATA begynde at tilbyde botox i enheder frem for områder – Så det er mere gennemskueligt og fordelagtigt for dig som patient.

For eksempel kan nogle personer med milde rynker kun have brug for 10 enheder til deres pande, hvor den sædvanlige dosis måske er 20 enheder, mens andre med lidt mere udtalte rynker kan kræve hele 30 enheder. På samme måde kan antallet af botox-enheder, der er nødvendige for fx kragetæer, variere fra person til person afhængigt af deres unikke ansigtstræk og dybden af deres rynker.

Det er vigtigt at huske, at Botox er en meget personlig behandling, og det er derfor afgørende at tage en snak hos din specialiseret behandler før du træffer en beslutning omkring botox for at bestemme det rigtige antal enheder til dine specifikke behov. Ved at vælge den helt rigtige mængde botox-enheder kan du dreje uret tilbage og opnå det ungdommelige, strålende look, som du altid har ønsket.

Fra områder til enheder

En Botox-dosis, der er tilpasset dit unikke ansigt, giver dig de bedste resultater. Så du kan sige farvel til ensformige behandlinger og hej til en tilpasset Botox-oplevelse, der passer til dig og også din tegnebog, da du vil blive opkrævet pr. enhed i stedet for område.

Resultaterne af Botox taler for sig selv. Du vil begynde at se en mærkbar forskel i dybden af dine rynker allerede efter en uge, og den fulde effekt vil være synlig efter 5-6 uger. Effekten kan ses efter nogle dage og resultaterne varer i op til 4 måneder.

Så vink farvel til rynkerne og sig hej til et glattere og mere friskt udseende med Botox. Book din forundersøgelse* allerede i dag og forbered dig på at vende tiden tilbage!

Forundersøgelse foretages hos vores speciallæger i plastikkirurgi. Behandlingen foretages hos en af vores kosmetiske sygeplejerske.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital