Kampagner i Marts

Gør dig klar til en spændende måned med vores kampagner i marts! Vi er begejstrede for vores fire nye fantastiske tilbud, der vil hjælpe dig med at opnå dine skønhedsmål. Uanset om du leder efter at fjerne uønsket hår, forbedre dine bryster, forynge dit ansigt eller reducere synligheden af rynker, så har vi dig dækket...

Kampagner i Marts

Bliv klar til sommeren med vores tilbud på laser hårfjernelse

Er du træt af at skulle barbere dig hele tiden? Så er vores tilbud på laser hårfjerning måske noget for dig. Du kan købe 5 behandlinger og kun betale for 4 – det giver dig en besparelse på 20%.

Vores laserbehandling er effektiv og sikker, og den målretter hårfolliklerne med ekstrem præcision. Så du kan få en glat, hårfri hud uden besvær.

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode, fra 1. marts til 31. marts 2023. Så hvis du vil have glat hud til sommer, så book din tid nu.

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerskere vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling og opnår de resultater, du ønsker. Så tag imod vores tilbud på laser hårfjerning i dag og få en hårfri sommer.

Få gratis forundersøgelse til brystoperationer

Er du på udkig efter en brystoperation?

Uanset om du drømmer om en brystforstørrelse med implantater, eget fedt eller en blanding af begge (hybrid), om det er et brystløft, reduktion eller noget andet, så lad os hjælpe dig med at tage næste skridt med en gratis forundersøgelse!

Forundersøgelsen kan foretages hos vores to fantastiske kvindelige plastikkirurger Lilan Engel og Annette Chakera.

Den normale pris for en Forundersøgelse er 500 kr, men du kan få den gratis som en del af vores løbende kampagner!

Opnå en mere ungdommelig og frisk udstråling - Gratis konsultation til ansigtsløftning

Ansigtsløft før og efter billede

Et ansigtsløft er en livsændrende operation der kan give dig et mere ungdommeligt og frisk udseende. Det er en stor beslutning og kræver omtanke.

Du kan i denne måned benytte dig af vores særlige tilbud, som giver dig en gratis* forundersøgelse hos vores anerkendte plastikkirurg Abdul Hayee, som er specialist i ansigtskirurgi. Ikke to ansigter er ens, og derfor vil du til din forundersøgelse bl.a. også få et skræddersyet tilbud og operationsplan til lige netop dig og dine ønsker.

En forundersøgelse koster normalt 500kr og tager 1 time.

Kampagnen for gratis forundersøgelse hos Abdul Hayee til ansigtsløftning gælder i perioden 01-03-2023 – 31-03-2023.

Nyt: Lancering af Botox værdi kort

Med vores Botox Værdikort kan du opnå fantastiske fordele og besparelser på dine botox-behandlinger. Vores kort fungerer som et stempelkort, hvor du får et stempel for hver behandling på over 15 enheder. Når du har samlet 5 stempler, kan du indløse dit kort til 15 gratis enheder af Botox.

Botox værdi-kortet er den perfekte løsning for vores klienter, der ønsker at få mest muligt ud af deres botox-behandlinger. Kortet er også en nem måde at holde styr på dine behandlinger på og sikre dig, at du får mest muligt ud af dine besøg hos os.

Husk, at botox-behandlinger på AGATA kun udføres af vores uddannede kosmetiske sygeplejerske og erfarne læger, som sikrer dig en god og sikker behandling med et æstetisk og flot resultat.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital