Deltag i spændende event om ansigtsforyngelse

AGATA byder indenfor til en luksus event-aften der vil fokusere på ansigtsforyngelse fra A-Z

Deltag i spændende event om ansigtsforyngelse

En aften om ansigtsforyngelse

AGATA byder indenfor til en luksus event-aften der vil fokusere på ansigtsforyngelse fra A-Z – lige fra ekstravagante hudprodukter, effektfulde kosmetiske behandlinger og selvfølgelig, vores ekspertise – avanceret kirurgisk ansigtsløft og naturlig ansigtsforyngelse med fedtinjektioner og egne stamceller.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital