fbpx

 BOOK EN TID

Er du med henvisning fra egen læge? Du bedes ringe på 47 33 00 30 i vores telefontid for at booke en tid. For mere info tryk her!

UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Kosmetiske behandlinger kræver en forundersøgelse hos en læge eller hos en kosmetisk sygeplejerske. Iht. Sundshedsstyrelsen har man til de fleste behandlinger 48 timers betænkningstid. Derfor anbefaler vi, du som ny kunde bestiller en tid til en konsultation v/sygeplejerske eller for botox hos en læge. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

De øvrige kosmetiske behandlinger, som du kan bestille her, kræver ikke konsultation.

Forundersøgelse til plastikkirurgi/ kosmetiske operationer koster forundersøgelsen 500kr og der er en uges betænkningstid.

EKSISTERENDE KUNDE HOS AGATA

Husk, at selvom du har været hos os tidligere, så kræves der konsultation og 48 timers betænkningstid, såfremt du ikke har fået den ønskede behandling tidligere. Er det over 2 år siden, at du har fået behandlingen, skal du også til forundersøgelse minimum 48 timer før din behandling. Husk at bestille tid til forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger inden første behandling med Botulinum Toxin.

Forundersøgelse til plastikkirurgi/ kosmetiske operationer koster forundersøgelsen 500kr og der er en uges betænkningstid.

AGATA - Nordsjællands Privathospital