Job hos Agata

Ledige stillinger:

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE SØGES TIL AGATA PRIVATHOSPITAL I HELLERUP

Ønsker du at blive en del af AGATA teamet?

Vi kan med stolthed meddele, at vi udvider og åbner en ny afdeling i en af Hellerups mest luksuriøse bygninger på Hellerupvej 5.

Vores kunders sikkerhed vægter vi højt og vi lægger ikke skjul på, at det er et område vi ikke går på kompromis med. Hånd i hånd med sikkerhed – går vores stærke faglighed, som sikrer den bedste behandling på markedet.

Vi søger derfor en professionel og udadvendt kosmetisk sygeplejerske, som er fagligt dygtig.

Om dig:

• Du har flere års erfaring fra lignende stillinger
  • Du er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, til at kunne udføre kosmetiske behandlinger med ikke-permanente fillers og botulinum toxin
  • Du er godkendt til behandling med IPL og laser
  • Det er en stor fordel hvis du også har erfaring med PRP-behandlinger
  • At det er naturligt for dig at yde service på et højt niveau og give vores kunder den bedste behandling med fokus på tryghed og naturlige æstetiske resultater
  • At du selvsikkert kan samarbejde med et stærkt kompetent team af professionelle og tage ansvar for dit arbejde

Om stillingen

• Stillingen er 37 timer pr. uge
  • Løn efter kvalifikationer
  • Tiltrædelse d. 01/01 2021

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til os på job@agata-privathospital.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart den rette kandidat er fundet.

OPERATIONS SYGEPLEJERSKE SØGES TIL AGATA PRIVATHOSPITAL

Sygeplejerske med fokus på patienten og erfaring i plastikkirurgi søges fra 1. januar 2021

Vi er et lille velfungerende privathospital med engagerede sygeplejersker, plastikkirurger, narkoselæger og administrationsteam.
Vi har stor faglig stolthed, og arbejder særligt for at sikre, at patienterne oplever høj faglig ekspertise med kontinuitet i patientforløbet.

Vi har 2 operationslejer til operationer i lokal anæstesi og fuld anæstesi samt 4 sengepladser.

Ansættelsen er på 24 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Arbejdstiden er primært dag tid, herudover ca. 1 aften-nattevagt om måneden.

Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, højt informationsniveau, tillid, åbenhed, medindflydelse og medansvar og ikke mindst et godt tværfagligt samarbejde.

Det Plastikkirurgiske speciale som omfatter:

Kosmetiske plastikkirurgiske operationer og behandlinger.
Sygesikrings- og regionspatienter til almen plastikkirurgiske operationer.
Undersøgelse og behandling af patienter med ondartede og godartede sygdomme i huden.

Vi tilbyder:

• Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Hjælpsomme og samarbejdende kollegaer
  • Vagtplan baseret på ønsker og kompetencer.
  • Gratis frokostordning

Vi forventer:

• At du har erfaring med kirurgiske patienter
  • At du har minimum 4 års operationserfaring
  • At du har minimum 4 års klinisk erfaring gerne med opvågningserfaring
  • At du bidrager til det gode arbejdsmiljø med din positive indstilling og gode samarbejdsevner
  • Fokus på at sætte patienten og pårørende i centrum og yde god service
  • At du har lyst til personlig og faglig udvikling
  • En evne til at arbejde selvstædnigt, konstruktivt og problemløsende
  • At du varetager arbejdsopgaver både på operationsstue, i opvågning og vores egen lille sterilcentral.

Om stillingen

• Stillingen er på 24 timer om ugen
  • Arbejdstiden vil være i dagtimerne og enkelte nattevagter
  • Løn efter kvalifikationer
  • Opstart 1. januar 2021

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at holde øje med siden for fremtidige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning på job@agata-privathospital.dk.

Vi har i øjeblikket ingen ledige jobs. Du er altid velkommen til at holde øje med siden for fremtidige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning på job@agata-privathospital.dk.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!