Job hos Agata

Ledige stillinger:

ERFAREN OPERATIONS SYGEPLEJERSKE SØGES TIL AGATA PRIVATHOSPITAL I FREDERIKSSUND

Sygeplejerske med fokus på patienten søges

Vi er et lille velfungerende privathospital med engagerede sygeplejersker, plastikkirurger, narkoselæger og administrationsteam i Frederikssund med en tilhørende kosmetisk klinik i Hellerup.
Vi har stor faglig stolthed, og arbejder særligt for at sikre, at patienterne oplever høj faglig ekspertise med kontinuitet i patientforløbet.

Vi har 2 operationslejer til operationer i lokal anæstesi og fuld anæstesi samt 4 sengepladser.

Ansættelsen er på 24 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Arbejdstiden er primært dag tid, herudover mindst 2 aften-nattevagt om måneden.

Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, højt informationsniveau, tillid, åbenhed, medindflydelse og medansvar og ikke mindst et godt tværfagligt samarbejde.

Det plastikkirurgiske speciale som omfatter:

Kosmetiske plastikkirurgiske operationer og behandlinger.
Sygesikrings- og regionspatienter til almen plastikkirurgiske operationer.
Undersøgelse og behandling af patienter med ondartede og godartede sygdomme i huden.

Vi tilbyder:

• Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Løbende kursus indenfor det kosmetiske og plastikkirurgiske speciale
  • Hjælpsomme og samarbejdende kollegaer

Vi forventer at du:

• har interesse for plastikkirurgi
  • kan anvende sygeplejefaglig viden aktivt til gavn for både patienter, pårørende og kollegaer
  • har lyst til at indgå i et stærkt læge- og sygeplejefaglig team, hvor vi samarbejder tæt om patienteres forløb og løbende udfordrer hinanden fagligt
  • er engageret, fleksibel og initiativrig
  • min. 6 års kirurgisk erfaring

Om stillingen

• Stillingen er på 24-32 timer om ugen
  • ingen weekend arbejde
  • Mindst 2 nattevagter på 4 uger
  • Løn efter kvalifikationer
  • Ansættelsesvilkår følger overenskomst med Dansk Sygeplejeråd
  • Opstart hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure:

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Aneela Tareen på tlf. 51 23 77 70 eller mail: info@agata-privathospital.dk

Du kan læse mere om AGATA på www.agata-privathospital.dk

Ansøgning og CV sendes til job@agata-privathospital.dk

Jobsamtalerne holdes løbende.

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE SØGES TIL AGATA PRIVATHOSPITAL I HELLERUP

Ønsker du at blive en del af AGATA teamet?

Vi kan med stolthed meddele, at vi udvider og åbner en ny afdeling i en af Hellerups mest luksuriøse bygninger på Hellerupvej 5.

Vores kunders sikkerhed vægter vi højt og vi lægger ikke skjul på, at det er et område vi ikke går på kompromis med. Hånd i hånd med sikkerhed – går vores stærke faglighed, som sikrer den bedste behandling på markedet.

Vi søger derfor en professionel og udadvendt kosmetisk sygeplejerske, som er fagligt dygtig.

Om dig:

• Du har flere års erfaring fra lignende stillinger
  • Du er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, til at kunne udføre kosmetiske behandlinger med ikke-permanente fillers og botulinum toxin
  • Du er godkendt til behandling med IPL og laser
  • Det er en stor fordel hvis du også har erfaring med PRP-behandlinger
  • At det er naturligt for dig at yde service på et højt niveau og give vores kunder den bedste behandling med fokus på tryghed og naturlige æstetiske resultater
  • At du selvsikkert kan samarbejde med et stærkt kompetent team af professionelle og tage ansvar for dit arbejde

Om stillingen

• Stillingen er 37 timer pr. uge
  • Løn efter kvalifikationer
  • Tiltrædelse d. 01/01 2021

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til os på job@agata-privathospital.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart den rette kandidat er fundet.

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at holde øje med siden for fremtidige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning på job@agata-privathospital.dk.

Vi har i øjeblikket ingen ledige jobs. Du er altid velkommen til at holde øje med siden for fremtidige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning på job@agata-privathospital.dk.

AGATA - Nordsjællands Privathospital