AGATA inviterer til skønhedsevent FACE – onsdag den 13. november kl. 17.00-19.00 – om kosmetisk ansigts operationer og hudforyngende laserbehandlinger

I takt med ændringen af vores navn fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik til AGATA, så ændrer vi også vores facebook side således det nye navn matcher på tværs af vores aktive platforme.

For at hjælpe dig med bedre at forstå proceduren og beslutte dig om den passer til dig, så er der her nogle svar på et par af de oftest stillede spørgsmål, som folk har til ansigtsløftning.

Vores nye samarbejde med RESURS bank gør det nu muligt at låne helt op til 60.000kr helt uden renter og gebyrer til netop den operation du ønsker.

I samarbejde med Resurs bank og i begrænset tidspunkt tilbydes operations lån til 0,- renter og 0,- gebyr til dig der ønsker næseoperation.

Et ansigtsløft hjælper til at mindske alders tegn i ansigtet, så du får et mere ungdommeligt udseende. Få gratis forundersøgelse til ansigtsløft / Facelift – gælder hele februar 2019

Følg med AGATA Privathospital på de sociale medier

Like os på Facebook

Du kan følge med i det nyeste nye hos AGATA Privathospital og verden inden for plastikkirurgi og finde de seneste tilbud på vores facebook side.