Ønsket om glatte hårfri kroppe er ikke ny. De gamle egyptere brugte både barberskrabere og sukker til at fjerne hår på kroppen. Selv håret på hovedet blev barberet af, så man kunne være lusefri, men også være med på moden med fine parykker.

Hårfjerning har gået ind og ud af mode i tidernes løb…

Går du og overvejer en fedtsugning? så kan vi hos AGATA Privathospital hjælpe dig. Mange som går rundt med lidt ekstra på maven og vi er selvfølgelig glade for at kunne hjælpe. Se hele vores kampagnen her

Hvis du har børn, ved du allerede, at din krop har ændret sig efter fødsel og amning. Lige så fantastisk det er at være mor, lige så udmattende kan det være – og lige så frustrerende kan det føles, at kroppen ikke længere har den ungdommelige spændstighed og form som før fødslen – selv efter træning og slankekure.

Hos AGATA er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer. Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen.

Skønhed er den dejlige fornemmelse, vi mærker, når vi sanser noget smukt. Hos mennesker taler vi ofte om indre og ydre skønhed.

AGATA inviterer til mommy makeover event – onsdag den 22. januar kl. 17.30 – om mommy makeovers og hvordan den kan give dig din flotte krop tilbage!

AGATA inviterer til skønhedsevent FACE – onsdag den 13. november kl. 17.00-19.00 – om kosmetisk ansigts operationer og hudforyngende laserbehandlinger

I takt med ændringen af vores navn fra Plastikkirurgisk Speciallægeklinik til AGATA, så ændrer vi også vores facebook side således det nye navn matcher på tværs af vores aktive platforme.

For at hjælpe dig med bedre at forstå proceduren og beslutte dig om den passer til dig, så er der her nogle svar på et par af de oftest stillede spørgsmål, som folk har til ansigtsløftning.

Vores nye samarbejde med RESURS bank gør det nu muligt at låne helt op til 60.000kr helt uden renter og gebyrer til netop den operation du ønsker.