Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Fremhæv din indre glød naturligt!

Fedtinjektion i ansigtet

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at hver behandling tilpasses individuelt for at opnå de mest flatterende og tilfredsstillende resultater.

Finansieringsløsninger hos Agata Privathospital

Brug for hjælp til finansiering?

AGATA Privathospital kan nemlig i samarbejde med Resurs Bank tilbyde vores kunder Danmarks mest gennemskuelige finansierings løsning, hvor du med en delbetalings ordning via Resurs Bank kan dele din betaling op over en periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan helt rente- og gebyrfrit låne op til kr. 60.000,- og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed!

Øjenlågsoperation

En øjenlågsoperation kan drastisk forynge dit ansigtsudtryk. Med vores operationer af øvre og nedre øjenlåg kan vi hjælpe dig med at opnå et friskere udseende. Operationen reducerer sække under øjenene og løfter de øvre øjenlåg for en mere udhvilket fremtoning.

I hele Juni måned kan du booke en gratis uforpligtende forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger.

Tilbud

PRP & Microneedling med DermaPan4

Spar 25%

Gør dig klar til at vise din strålende hud frem! Med vores microneedling og PRP behandling tilbyder vi effektive løsninger til at forbedre din hud. Begge behandlinger er skånsomme, sikre og leverer langvarige resultater.

Microneedling med DermaPen4

Under behandlingen stimuleres huden til at producere kollagen og elastin ved hjælp af de mikroskopiske kanaler, som DermaPen4 skaber. Dette sætter gang i hudens naturlige helingsprocess og resulterer i en hurtig og effektiv fornyelse af hudstrukturen. Den øgede produktion af kollagen og elastin modarbejder rynker og ar i dybden, hvilket skaber en glattere og mere ungdommelig hud.

PRP (platelet rich plasma) behandling

PRP er en hudforyngende behandling, der forbedrer hudkvaliteten og genopbygger kollagenerne i huden. Her anvendes microneedling samt blodpladerigt plasma med vækstfaktorer fra patientens eget blod. Formålet med behandlingen er netop at forbedre hudkvaliteten ved at genopbygge noget af det kollagen som forsvinder med alderen. Resultatet er mere glød og spændstighed i huden.

✨ Kampagnen gælder fra 01/06/2024 til 30/06/2024

Interesseret i en mommy-makeover?

Du kan stadig nå det hvis du vil udnytte tilbuddet om en gratis forundersøgelse til mommy-makeover hos plastikkirurgerne Lilan Engel og Annette Chakera.

Plastikkirurg Anette Agata privathospital

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

Event: Næse for æstetik. Arrangementet er arrangeret af AGATA og har fokus på næsekirurgi.

Tilmeld dig vores event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital