Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

Næse for æstetik

AGATA inviterer til en eksklusiv aften, hvor vi belyser kunsten og videnskaben bag moderne næsekirurgi. Deltag i en inspirerende aften, hvor vi deler vores passion for æstetik og den dedikation, der går forud for hvert enkelt indgreb. Gør dig klar til en uforglemmelig aften, hvor ekspertise og patientoplevelser mødes.​

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Efterårs Kampagner

Hybrid bryster Tilbud 49.000,- DKK Før 55.000,- Nu 49.000,- En hybrid brystforstørrelse er en skræddersyet løsning, der kombinerer det bedste fra to verdener: implantater og

AGATA Privathospital