HIP DIPS / FEDTTRANSPLANTATION

Hip dips, også kendt som violin hofter, er betegnelsen for fordybningen ved hofteområdet. Selvom de er en normal og naturlig del af kroppens anatomiske struktur, kan nogle ønske at korrigere dem for æstetiske grunde.

Formålet med en Hip dips operation er at komme af med denne fordybning uanset om det er forårsaget af overskydende fedt ved hoften/taljen, manglende fylde i fordybningen eller en fedtansamling på ydersiden af låret (ridebukselår).

Hvordan foregår operationen?

Vores metode til at korrigere hip dips involverer ofte en kombination af fedtsugning i hofteområdet over fordybningen og fedttransplantation direkte ind i fordybningen. Dette sikrer en effektiv omfordeling af fedt for at gøre hip dip mindre synligt eller helt eliminere det. Yderligere kan hip dips korrektion også integreres i en brazilian butt lift (BBL) operation.

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template
Værd at vide om hip dips

Potentielle risici og bivirkninger

Som med enhver kirurgisk procedure er der visse risici forbundet med fedttransplantation og fedtsugning. Dette kan inkludere infektion, blødning, ujævn fedtfordeling og reaktioner på anæstesi. 

Forventede resultater

Resultaterne af fedttransplantation kan variere, og det er vigtigt at have realistiske forventninger. Selvom denne metode ofte giver et mere naturligt udseende, kan en del af det transplanterede fedt blive absorberet tilbage i kroppen over tid. Resultaterne er generelt langvarige, men ikke nødvendigvis permanente.

Efter operationen

Efter hip dips proceduren kan du opleve hævelse og ømhed i de behandlede områder. Det er vigtigt at følge alle efterbehandlingsinstruktioner nøje, herunder hvornår det er sikkert at genoptage fysisk aktivitet og arbejde.

Hvem er en god kandidat?

Ideelle kandidater for hip dip operationen via fedttransplantation er personer, der er relativt sunde, har elastisk hud og realistiske forventninger til resultatet. Det er også afgørende, at patienten har tilstrækkeligt fedt på donorstederne til transplantation.

Hvor meget koster HIP DIPS?

Prisen på hip dips starter fra 48.000,- inklusiv fedtsugning af op til 2 områder og fuldbedøvelse samt 1 overnatning inklusiv forplejning.

Hip Dips FAQS

Typisk kan du vende tilbage til let daglig aktivitet inden for få dage efter operationen, men fuld genopretning og det endelige resultat kan først ses efter flere uger. Det anbefales at undgå intens fysisk aktivitet i mindst en måned for at sikre optimal heling.
Resultaterne fra en hip dips operation via fedttransplantation kan være langvarige, men ikke nødvendigvis permanente. Kropsfedt vil naturligt ændre sig med vægtfluktuationer, aldring og livsstil, så det transplanterede fedt vil også reagere på disse faktorer. Mange patienter oplever stabile resultater i flere år.
Vi anvender avancerede teknikker til præcist at måle og indsætte det transplanterede fedt for at sikre en jævn og symmetrisk fordeling. Dette hjælper med at opnå et naturligt og æstetisk tiltalende resultat. Vores kirurger har stor erfaring og er trænet i at skræddersy proceduren til hver enkelt patients unikke kropsform.
Ja, ud over fedttransplantation som vi primært udfører for hip dips, er der andre kirurgiske mulighed for at korrigere hip dips, fx ved brug af silikoneimplantater. Implantater kan tilbyde en mere permanent løsning og kan være et godt valg for personer, der ikke har tilstrækkeligt donorfedt til en fedttransplantation.
Edit Template

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: [email protected]

Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital