Mød Heidi

Heidi på 46 havde et ønske om at få løftet og fjernet hud fra underansigtet. Heidi følte at hendes spejlbillede på ingen måde reflekterede hendes indre. Hun så træt ud og det hjalp til med at dræne energien.

Heidi kontaktede AGATA Privathospital og blev set og hørt. Hun fik værdifuld vejledning, hvilket gjorde at hun valgte at få foretaget et nedre ansigtsløft og halsløft.

Det har levet fuldt ud op til mine forventning og mere til synes jeg faktisk. Jeg føler at mit indre og mit ydre hænger sammen nu

Heidi føler at operationen har haft en rigtig positiv effekt på hendes hverdag, hun føler sig mere glad og smilende.

Mød Alexander

Alexander på 36 arbejder som salgsdirektør. Han følte at han var nået en alder, hvor rynkerne var begyndt at sætte sig i panden og i mellem øjnene.  Alexander havde tidligere fået en operation hos AGATA og valgte derfor at gå til plastikkirurg Abdul med sine rynker – og blev rådgivet til behandling med botox.

Alexander fik foretaget sin botox behandling og fortæller hvordan han oplevede forløbet.

Det var faktisk slet ikke slemt!. Man har jo forestillet sig en masse ting og det viser sig, at det var meget hurtigt, meget små stik. Så tror bare jeg havde fået gjort det værre end det var!

Behandlingen foregår hurtigt og smertefrit – og Alexander kan klart anbefale botox behandlingen hos AGATA

Mød Isabella

Isabella på 24 havde tabt en del vægt ved hjælp af kostomlægning og fysisk træning. Vægttabet havde for Isabella resulteret i slap hud på maven og slappe bryster. Hendes hud var ikke god nok til at trække sig ordenligt sammen, hvilket gjorde hende ked af det til dagligt. Når man er ung og har hele livet foran sig, ønsker man en pæn krop og højt selvværd.

Isabella kontaktede AGATA Privathospital efter at være blevet anbefalet det af sine venner og bekendte. Hun blev set af plastikkirurg Abdul, som derefter lavede en maveopstramning, fedtsugning af flanker samt brystløft og implantater.

Det føles fantastisk, at min mave er fladere end nogensinde før – og at mit bryst sidder som det skal – og jeg føler jeg HAR et bryst

Isabella er i dag fuldt ud tilfreds med sine resultater, føler forbedret selvværd, er blevet gladere og ser positivt på fremtiden.

Mød Cecilia

Cecilia på 40 er kunstner, skuespiller og blogger – og havde fået udført næseoperation i udlandet inden hun kom til plastikkirurg Abdul Hayee.

Cecilia var rigtig ked af sit resultat fra tidligere operation. Hun ønskede korrektion af næsen og henvendte sig derfor til AGATA Privathospital.

Plastikkirurg Abdul kunne med det samme spotte mangler ved hendes næse og tilbød hende en korrigerende næseoperation. Cecilia fik samtidig lidt fylde i form af fedtinjektioner til ansigtet.

Operationen har jo for mig haft en stor positiv effekt. Når jeg vågner, har jeg ikke længere det negative fokus!

I dag er Cecilia helt tilfreds med sin nye næse og glad for at hun blev anbefalet at tage kontakt til AGATA Privathospital.

Mød Stine

Mød Stine hun fik maveplastik og er i dag rigtig glad for sit valg!

Stine var generet af løs mavehud og slap bugvæg efter sin graviditet. Selv med en sund og aktiv livstil, så var kosten og træningen ikke nok til at opnå den flade mave igen, hun valgte derfor at tage den kirurgiske vej og kontakede AGATA Privathospital.

De har set og hørt mine ønsker og samtidigt guidet mig igennem processen. Det er helt klart et sted jeg vil anbefale til andre

Flere og flere kvinder vælger som Stine i dag maveplastik for at få deres flade mave tilbage igen.

Mød Amanda

Mød Amanda og hør hvorfor hun valgte at få sin brystforstørrelse hos AGATA Privathospital.

Valg af plastikkirurg betød utroligt meget for Amanda’s mor, derfor anbefalede hun Amanda at blive opereret af plastikkirurg Abdul Hayee.

De har yderst professionelle plastikkiruger

I dag er Amanda yderst tilfreds med resultatet og glad for at hun valgte at blive opereret hos AGATA.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital