Øjenlågs operation

Nogle mennesker får foretaget øjenlågsoperation for at rette problemer, som kommer med alderen, mens andre har nedarvede træk som gør, at de er nødt til at søge behandling allerede i 30-40 års alderen.

Hos nogle mennesker kan tilstanden tunge øjenlåg være en følge af hængende øjenbryn. I disse tilfælde vil et pandeløft måske være det mest korrekte indgreb i stedet for en øjenlågs operation.​

Vælg en øjenlågsoperation hvis du har:

Øjenlågsoperation kan være løsningen for dig, hvis du oplever nogle af de følgende symptomer:

  • Overflødig hud som skjuler den naturlige fold i de øvre øjenlåg
  • Løs hud hængende ned fra de øvre øjenlåg, som evt. svækker synet
  • Et opsvulmet udseende af de øvre øjenlåg, som får øjnene til at se trætte ud
  • Overflødig hud og fine, krøllede rynker af de nedre øjenlåg
  • Poser og mørke rande under øjnene, ofte med en fordybning langs den benede kant af de nedre øjenlåg
  • Nedsunkne nedre øjenlåg visende det hvide under iris

 

Forundersøgelse inden en øjenlågsoperation

Inden en øjenlågsoperation finder sted, skal du til en forundersøgelse. I den forbindelse er du mere end velkommen til at medbringe din partner, ven, veninde eller familiemedlem.

Til forundersøgelsen spørger ind til dine forventninger – samt informere dig om dit ønske og behov kan opfyldes via en øjenlågsoperation. I henhold til lovgivningen er der en uges betænkningstid, før øjenlågsoperationen kan finde sted. Book din uforpligtende forundersøgelse her.

Hvis du skal i fuld narkose under øjenlågsoperationen, skal du faste i 6 timer før operationen. Det vil sige, at du ikke må spise noget, hverken tygge tyggegummi, sutte på bolsjer/pastiller, drikke juice med frugtkød eller mælk. Hvis du ryger, skal dette stoppes 14 dage før operationen. Ligeledes skal du afholde dig fra cigaretter mv. i 4 uger efter operationen, da rygning nedsætter kroppens evne til at hele sig.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template
Værd at vide om øjenlågsoperation

Klinik med speciale i øjenlågsoperationer

Hos AGATA Privathospital er du 100% i trygge hænder. Vores mangeårige erfaringer i øjenlågsoperationer gør, at du som patient hos os kan føle dig helt tryg. Som patient hos Agata Privathospital er du ikke bare én i mængden. Vi sørger for, at din behandling hos os bliver så komfortabel og behagelig som mulig. Vi har en utrolig stor omsorg for alle vores patienter og vi tror og håber, at denne hjertevarme skinner igennem ved alle vores ydelser. På markedet for øjenlågsoperationer er vi blandt de dygtigste og mest tillidsvækkende.

På vores klinik, som er beliggende i Frederikssund på Kilde Allé 22, 2. sal, er alle vores lokaler topmoderne med en naturlig belysning. Omgivelserne på vores klinik er rolige og vi gør alt for, at din oplevelse lever op til vores høje ambitioner om at være de dygtigste og mest tillidsvækkende på markedet.

Vi forstår både de udseendemæssige og de helbredsmæssige udfordringer, som tunge øjenlåg og hængende øjenlåg giver dig. Men heldigvis kan vi hjælpe dig, så du kan få den kosmetiske behandling af øjenlågene, som du ønsker.

Hvordan foregår en øjenlågsoperation

De fleste, som ønsker en øjenlågsoperation, har tunge øjenlåg, hængende øjenlåg eller poser under øjnene. Dette er typisk aldersbetinget, da huden gradvist mister noget af sin elasticitet, når man bliver ældre. Resultatet er ofte et overskud af hud og fedt under øjnene, hvilket giver et træt udseende med tunge øjenlåg og hængende øjenlåg. Udover de rent kosmetiske gevinster, så er en øjenlågsoperation også henvendt til dig, som har indsnævret synsfelt samt utilpashed og sviende øjne på baggrund af tunge øjenlåg.

Uanset om du får lavet en øjenlågsoperation af de øvre eller nedre øjenlåg, er det vigtigt, at du forholder dig i nogenlunde ro i en uges tid efter operationen. Undgå belastning med tunge løft, ligesom du skal have solbriller på for at undgå irritation. Du skal samtidig undgå at spise varm mad samt mad, som skal tygges det første døgn efter operationen. Du må gå i bad, når drænet er fjernet. Men du må først bade i svømmehal, havvand eller karbad, når sårene er helede.

Operation af øvre øjenlåg

En øjenlågsoperation er forskellig alt efter, om det er nedre eller øvre øjenlåg, som skal opereres. Vi foretager operationen af de øvre øjenlåg under lokalbedøvelse. Hensigten er, at den overflødige hud over øjnene, som giver et opsvulmet udtryk, skal minimeres.

Selve snittet placeres på de naturlige folder på de øvre øjenlåg – men helt skjult så man efterfølgende ikke kan se det. Herefter fjerner vi den del af hudfolden, hvor der samtidig kan være en bræmme af tynde og små fedtpuder. I nogle tilfælde kan disse fedtpuder resultere i buler inde i selve øjenkrogene. Når dette er klaret, så syr vi såret sammen med en hel fin tråd. Trådene skal fjernes efter 1 uge, mens selve øjenlågsoperationen af de øvre øjenlåg tager ca. 1 time.

Operation af nedre øjenlåg

Vores operation af nedre øjenlåg laves med henblik på at give dig mere ungdommelige øjne med en glat overgang fra kind til nedre øjenlåg. Som allerede nævnt er slap hud, tunge øjenlåg, poser under øjnene og hængende øjenlåg stort set altid til stede, når man kommer op i årene. Operation af de nedre øjenlåg foretages både med lokalbedøvelse samt i fuld bedøvelse.

Når vi skal lave en operation af de nedre øjenlåg hos vores patienter, er operationen ofte omfattet behandling af fedtdepoter, hudoverskud og slaphed omkring de nedre øjenlåg. Blandt vores yngre patienter ser vi, at det ofte kun er nødvendigt at foretage et lille snit på indersiden af nedre øjenlåg, så fedtposen kan tømmes.

Fjernelse af overskydende hud og efterfølgende opstramning af nedre øjenlåg sker ved, at vi lægger et mindre snit lige under øjenvipperne. I den forbindelse omfordeler – eller udglatter – vi også ofte overgangen fra kind til nedre øjenlåg.

Forventet operationstid og resultat

En øjenlågsoperation tager omtrent 1 time for de øvre øjenlåg, mens tidspunktet for de nedre øjenlåg kan variere. Hvis begge skal opereres, kan du forvente cirka dobbelt så lang operationstid. Det er vigtigt at understrege, at alle operationer er individuelle.

Hvad angår holdbarheden af resultatet, varierer dette fra person til person. Generelt kan du forvente, at resultatet holder i omkring 10 år, afhængig af faktorer som alder, livsstil, og genetik. Sammenlignet med andre ansigtsprocedurer som facelift og brynløft, er en øjenlågsoperation mere langvarig. Du kan derfor forvente at være fri for tunge og hængende øjenlåg i mange år efter operationen.

Hvor meget koster en øjenlågsoperation?

Priserne på øjenlågsoperation kan findes her.

[hfe_template id='469']

Øjenbrynsløft FAQS

Helingsprocessen varierer, men de fleste patienter kan vende tilbage til normale aktiviteter efter en uge. Vi anbefaler at undgå anstrengende fysisk aktivitet i mindst to uger efter operationen.

Operationen udføres under lokalbedøvelse eller fuld narkose, afhængig af omfanget, så du vil ikke føle smerte under selve indgrebet. Eventuel ubehag i efterforløbet kan normalt håndteres med smertestillende medicin.

De første resultater er ofte synlige efter et par uger, men det kan tage op til et par måneder for det fulde resultat at fremstå klart, da hævelse og blå mærker først skal aftage.

Ja, det er ganske almindeligt at kombinere en øjenlågsoperation med andre ansigtsprocedurer, såsom et facelift eller brynløft, for at opnå en mere omfattende foryngelse af ansigtet.

INFORMATION

Forud for en kosmetisk operation skal man til en forundersøgelse.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til din forundersøgelse.

Til forundersøgelsen kan du fortælle om dine ønsker og helbredstilstande. Kirurgen forklarer om ønsket kan opfyldes, og hvorledes det kan udføres. Man har 7 dages lovpligtig betænkningstid før en kosmetisk kirurgisk operation kan foretages.

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål:

Telefon: 47 33 00 30

E-mail: info@agata-privathospital.dk

Edit Template
Edit Template

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA - Nordsjællands Privathospital