Hos AGATA benytter vi kun de bedste kosmetiske hudpleje produkter på markedet. Vi har nøje udvalgt de produkter som vi mener er bedst for din hud, både til daglig brug og som efterpleje produkter til dine kosmetiske behandlinger.

SkinCeuticals Prevent Skin
Skinceuticals

SkinCeuticals er et amerikansk produkt baseret på årtier med hudkræftsforskning, som førte til afgørende gennembrud i antioxidanter. SkinCeuticals stærke formularer er koncentreret i rene aktiver og er videnskabeligt bevist til at absorbere optimalt i huden. Produkterne bruges i kombination med dine kosmetiske behandlinger i ansigtet og anden daglig ansigtspleje med formål at korrigere aldringstegn, beskytte den sunde hud og beskytte huden imod fremtidige skader.

Neostrata

NEOSTRATA er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer. Neostrata er kendetegnet ved høj kvalitet og seriøs videnskabelig forskning i produkter, som giver en smuk og sund hud og er lavet til dig, som ønsker kompromisløs og gennemført, vidensbaseret hudpleje.

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital