Kampagner i Februar

Bryster - fedtsugning - kosmetiske behandlinger og facelift! Februar tilbuddene er for enhver smag! Læs her hvor meget du kan spare....

Kampagner i Februar

Få 25% rabat på alle behandlinger hos DIDA

Er du på udkig efter en professionel løsning til at forbedre dit udseende og føle dig mere selvsikker? Så har vi et særligt tilbud til dig i februar måned.

Du får nemlig 25% rabat på alle kosmetiske behandlinger, som tilbydes af vores dygtige kosmetiske sygeplejerske Dida. Lad Dida hjælpe dig med at opnå dit ønskede udseende og føle dig mere selvsikker end nogensinde før.

Grib chancen for at forbedre dit udseende og føle dig mere selvsikker med 25% rabat på alle kosmetiske behandlinger hos Dida i februar. Bestil din tid nu og oplev fordelene ved vores særlige tilbud.

FØR & EFTER BILLEDER

FØR & EFTER BILLEDER

Edit Template

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital