Kampagner januar

Du kan i hele januar måned tage brug af følgende kampagner hos AGATA

 

Kampagner i januar måned

Overvejer du en brystoperation?

Uanset om du søger en brystforstørrelse med implantater, eget fedt eller en hybridløsning, om det er et brystløft, reduktion eller noget andet, så lad os hjælpe dig videre i overvejelserne med en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse.

Forundersøgelsen kan foretages hos vores kvindelige plastikkirurger Lilan Engel og Annette Chakera.

Den almindelige pris for en forundersøgelse er 500kr.

Ved fedtsugning kan ekstra områder tilkøbes til halv pris (det dyreste er til fuld pris), ved 2 eller flere områder foretages operationen i fuld bedøvelse med overnatning,

 
I denne måned kan du få fedtsugning på 3 områder for prisen af 2. Du får altså det 3. område helt gratis!
 
Tilbuddet gælder kun ved forundersøgelser til fedtsugning af 3 områder bestilt mellem 02.01.2023-31-01.2023.
Operationen skal udføres inden 1. april 2023.
 
 

Et ansigtsløft er til dig, som ønsker at fjerne aldringstegn fra ansigtet og derved opnå et mere ungdommeligt og friskt udseende.
I hele Januar måned får du, ved booking af forundersøgelse til et ansigtsløft, en gratis ar-pakke med i prisen* .
Ar pakken til ansigtsløft består af 3 microneedling behandlinger (ansigt og hals) til en værdi af 7.000kr. Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal ledige tider.
 
Tilbuddet gælder kun ved forundersøgelser til ansigtsløft booket i perioden 02.01.2023 – 31.01.2023.


Du kan nu spare hele 50% hvis du også vil se hvorfor Vampyr-behandlinger var vores mest populære behandling indenfor hudforyngelse i 2022! 🏆

Her er et par grunde til at prøve denne behandling:

  • Behandlingen er naturlig – ingen kemisk tilsætning.
  • Behandlingen efterlader ingen ar
  • Resultatet forbedre sig i typisk 1 år efter behandlingen
  • Stimulerer væksten af kollagen
  • Forøger antallet af reparations-celler i huden

❗  Gælder ikke pakkepriser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Herunder gavekort erhvervet ved event eller fødselsdagsrabat.

🔥Kampagnen gælder hele januar måned

Skal du også investere i din hud i år 2023?

 

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital