December kampagner

Vi har en KÆMPE jule giveaway i år! ​Én (1) af vores følgere kommer til at vinde et gavekort på hele 10.000,- DKK! Deltag også i vores advent-giveaway hvor vi udlodder 4x...
AGATA Give-away 20%

Kampanger i december måned

Vi har en KÆMPE jule giveaway i år!

Én (1) af vores følgere kommer til at vinde et gavekort på hele 10.000,- DKK, som kan bruges til en valgfri operation hos AGATA privathospital. Besøg vores Instagram & Facebookside fra den 1. December og deltag i konkurrence-opslaget, hvis du vil have mulighed for at vinde! For at få et ekstra lod i konkurrencen kan du deltage på både Instagram og Facebook. Held og lykke! Vi trækker lod og offentliggør 1 tilfældig vinder: Den 24. december 2022 Konkurrence betingelser: Kun personer over 18 år kan deltage. Gavekortet kan afhentes i vores klinik i Hellerup efter aftale. Gavekortet kan ikke benyttes til at købe produkter. Læs alle betingelser for konkurrencer her: Hver advent vil det være muligt at vinde et gavekort til en værdi af 500,- DKK, som kan benyttes til valgfri kosmetisk behandling hos os. Advent giveaways foregår kun inde på vores instagram-side & der findes i alt 4 vindere henover december måned. Vi trækker lod og offentliggør 1 tilfældig vinder: Hver fredag i december frem til den 24. december Interesseret i at vinde endnu mere? Hop ind på vores facebook & Instagram-side & deltag i vores HELT STORE jule giveaway som starter 1. December. Læs alle betingelser for konkurrencer her:

Vi sørger for at du er klar til årets sidste fester!

I hele december måned spare du 20% på din behandling med filler i læberne! Det betyder at priserne i december for filler i læberne er:
  • 0,5 ml koster 1600,- DKK
  • 1 ml. koster 2240,- DKK
  • 2 ml. koster 3840,- DKK
Vi foretager lip-filler behandlinger i både Frederikssund & Hellerup !HUSK! Du skal have foretaget en forudgående konsultation minimum 48 timer før en filler-behandling, hvis du er ny filler-kunde hos os. Konsultation kan foretages i Hellerup og Frederikssund.

Brystoperationer

Det er ved at være sidste udkald, hvis man skal nå en uforpligtende forundersøgelse til 0,- kr. hos vores dygtige kirurger Annette & Lilan. Det er muligt at komme til forundersøgelse i både Frederikssund & Hellerup. Mød kirurgerne & se deres arbejde med brystforstørrelser inde på vores instagram & facebook-side  Book en forundersøgelse mens der stadig er tider at få!

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital