December kampagner

Vi har en KÆMPE jule giveaway i år! ​Én (1) af vores følgere kommer til at vinde et gavekort på hele 10.000,- DKK! Deltag også i vores advent-giveaway hvor vi udlodder 4x...

Kampanger i december måned

Vi har en KÆMPE jule giveaway i år!

Én (1) af vores følgere kommer til at vinde et gavekort på hele 10.000,- DKK, som kan bruges til en valgfri operation hos AGATA privathospital. Besøg vores Instagram & Facebookside fra den 1. December og deltag i konkurrence-opslaget, hvis du vil have mulighed for at vinde! For at få et ekstra lod i konkurrencen kan du deltage på både Instagram og Facebook. Held og lykke! Vi trækker lod og offentliggør 1 tilfældig vinder: Den 24. december 2022 Konkurrence betingelser: Kun personer over 18 år kan deltage. Gavekortet kan afhentes i vores klinik i Hellerup efter aftale. Gavekortet kan ikke benyttes til at købe produkter. Læs alle betingelser for konkurrencer her: Hver advent vil det være muligt at vinde et gavekort til en værdi af 500,- DKK, som kan benyttes til valgfri kosmetisk behandling hos os. Advent giveaways foregår kun inde på vores instagram-side & der findes i alt 4 vindere henover december måned. Vi trækker lod og offentliggør 1 tilfældig vinder: Hver fredag i december frem til den 24. december Interesseret i at vinde endnu mere? Hop ind på vores facebook & Instagram-side & deltag i vores HELT STORE jule giveaway som starter 1. December. Læs alle betingelser for konkurrencer her:

Vi sørger for at du er klar til årets sidste fester!

I hele december måned spare du 20% på din behandling med filler i læberne! Det betyder at priserne i december for filler i læberne er:
  • 0,5 ml koster 1600,- DKK
  • 1 ml. koster 2240,- DKK
  • 2 ml. koster 3840,- DKK
Vi foretager lip-filler behandlinger i både Frederikssund & Hellerup !HUSK! Du skal have foretaget en forudgående konsultation minimum 48 timer før en filler-behandling, hvis du er ny filler-kunde hos os. Konsultation kan foretages i Hellerup og Frederikssund.

Brystoperationer

Det er ved at være sidste udkald, hvis man skal nå en uforpligtende forundersøgelse til 0,- kr. hos vores dygtige kirurger Annette & Lilan. Det er muligt at komme til forundersøgelse i både Frederikssund & Hellerup. Mød kirurgerne & se deres arbejde med brystforstørrelser inde på vores instagram & facebook-side  Book en forundersøgelse mens der stadig er tider at få!

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital