VIP AFTEN 17. NOVEMBER

Kom med til en spændende aften og hør alt om Hybrid Bryster, fedttransplantation og implantater og bliv klogere på...

VIP aften og du er inviteret!


Kom med til en spændende aften og hør alt om Hybrid Bryster, fedttransplantation og implantater og bliv klogere på operationer og bodycontouring, der i kombination kan give dig den krop du ønsker dig.

  • Vores tilfredse patient, Mascha Vang fortæller om hendes oplevelse med hybrid brystoperation og vil svare på jeres spørgsmål som tidligere patient hos Agata.
  • Mød vores dygtige kirurger og hør dem fortælle om hvorfor hybrid bryster er en af de mest populære brystforstørrende operationer som vi foretager os i øjeblikket.
  • Mød en af vores sygeplejerske, som passer dig efter operationen, og hør om vores privathospital i Frederikssund.
  • Vores kosmetiske sygeplejerske vil fortælle om de behandlinger hun til dagligt udfører på vores kosmetiske klinik I Hellerup og hvorfor vi lige netop har valgt disse.


Der vil være rig mulighed for at møde og stille spørgsmål til alle i panelet, både under Q&A-delen og efterfølgende. Dette er derfor en unik mulighed for at møde alle kirurgerne og stille dine egne spørgsmål, samt snakke med patienter der har været igennem forløb hos os.

Der vil på aftenen blive serveret velkomst snacks, fingerfood & bobler, og du vil gå herfra med en lækker Goodiebag med spændende indhold fra vores samarbejdspartnere.



Vi glæder os til at se dig!
Der er begrænsede pladser – Frist for tilmelding er 15/11.


ℹ️ Hvornår: Torsdag d. 17. November 2022 – Kl. 17:00 – 20:00.

ℹ️ Hvor: AGATA aesthetics – Hellerupvej 5, 2900 Hellerup.

ℹ️ Pris: Det koster 150,- at deltage i eventet.
Alle pengene fra solgte billetter går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Tilmelding sker via tilmeldingsformularen – eller skriv en mail til [email protected].

Betal til Mobilpay 314140.
Frist for tilmelding er 15/11
Vi har et MEGET begrænset antal pladser.

Lukket for tilmelding

Event afholdt - Se med på sociale medier for at deltage i næste event.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital