EFTERÅRS KONKURRENCE

​Vi har fået plads på et par busser inde i indre København og Hellerup, derfor vil vi gerne udlodde en lille konkurrence for vores søde følgere Vind et gavekort til en værdi af 2000,- DKK, som kan benyttes til valgfri kosmetisk behandling i vores klinik i Hellerup - AGATA aesthetics. ​ For at deltage i lodtrækningen skal du....

KONKURRENCE

Har I set vores busreklame?

Vi har fået plads på et par busser inde i indre København og Hellerup, derfor vil vi gerne udlodde en lille konkurrence for vores søde følgere:
Vind et gavekort til en værdi af 2000,- DKK, som kan benyttes til valgfri kosmetisk behandling i vores klinik i Hellerup – AGATA aesthetics.

For at deltage i lodtrækningen skal du:

  • Like opslaget
  • Tag et billede af EN af vores busreklamer (Vi er både bagpå nogle busser og på venstre side på andre)
  • Upload billedet i kommentarsporet på opslaget.
  • Kommenter og fortæl hvem du syntes skal have chancen for at vinde.
Skal du have dobbelt chance for at vinde kan du deltage både på vores Facebook og på Instagram.
 
Vi bliver naturligvis også glade, hvis du har lyst til at syntes godt om vores side og følge men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen.
 
Hold øje på @agataprivathospital om du er vinder af konkurrencen.
 
Vi trækker lod og offentliggør 1 tilfældig vinder:
Tirsdag d. 18. oktober 2022
Klokken 12:00
 
Konkurrence betingelser:
  • Kun personer over 18 år kan deltage
  • Gavekortet kan afhentes og benyttes fra onsdag d. 19. oktober 2022.
  • Gavekortet kan ikke benyttes til at købe produkter
  • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter
  • Gavekortet har en gyldighed på 1 år fra offentliggørelse af vinderen.
 

DELTAG PÅ FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

facebook-logoInstagram-logo

 

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital