Hårfri til sommer?

Ønsker du også at være hårfri til sommer? Det er blevet efterår - Det betyder at du kan gå i gang med laser behandlingerne, med god samvittighed. Selvom at du ser resultater allerede fra første behandling, er permanent laserhårfjerning et forløb der...

20% TILBUD på laserhårfjerning

Ønsker du at være hårfri til sommer?

Det er blevet efterår – Det betyder at du kan gå i gang med laser behandlingerne, med god samvittighed.

Selvom at du ser resultater allerede fra første behandling, er permanent laserhårfjerning et forløb der tager en rum tid før du er helt i mål. Det er derfor en god idé at starte i god tid før du skal være helt hårfri.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, der er tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 5-10 laserbehandlinger. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.

I oktober sparer du 20% på dit hårfjerningsforløb med permanent hårfjerning.
Når du vælger at købe et forløb med mere end et område, så betaler du kun fuld pris for det dyreste område.

❌ SLIP FOR: ❌

  • Tidskrævende barbering
  • Smertefuld epilering
  • Voksbehandlinger hver måned
  • Ildelugtende hårfjerningsmiddel

✨Fordele ved permanent laserhårfjerning er: ✨

  • Det er en effektiv hårfjerningsmetode
    Du undgår røde knopper og kløe efter barbering
  • Det er en relativ smertefri hårfjerningsmetode
  • Du spare tid når du ikke liiiige skal huske at barbere et område
  • Du slipper for at risikere en negativ reaktion ved hårfjerningscremer.

Er du i tvivl om permanent hårfjerning er det rette valg for for dig?
Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation, ved at booke en tid herunder.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital