Spar penge når du køber flere områder

SPAR 500,- på botox I oktober måned, når du vælger 3 eller flere områder i samme behandling. Vi har i den forbindelse lavet et billede og en liste over de områder vi behandler oftest med botox - Kender du dem alle?
Botox, områder der kan behandles og hjælpes med Botox i ansigtet.

Spar 500,- på botox

Når du får behandlet 3 eller flere områder

I Oktober sparer du 500,- DKK når du vælger 3 eller flere områder, i samme behandling.

Vi har i den forbindelse lavet en liste over de områder vi behandler oftest med botox – Kender du dem alle?

Områder som kan blive behandlet med botox:

🔸 Brynløft
🔸 Tandkødssmil
🔸 Hage
🔸 Rynker på næsen
🔸 Kysse rynker
🔸 Løft af mundvige
🔸 Bekymringsrynken
🔸 Kragetæer
🔸 Tyggemuskel
🔸 Kraftige halsbånd

Det er altid en uddannet speciallæge eller kosmetisk sygeplejerske der udfører din behandlinger med botox hos os.

Det kræver en forundersøgelse med en læge fra klinikken, mindst 48 timer inden du kan få en mindre kosmetisk behandling som botox og filler.

BOOK EN TID

Vil du vide mere om en af vores behandlinger eller har du lyst til en uforpligtende samtale omkring lige netop dine muligheder? Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor du kan høre om behandlingen.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital