PRP Hårbehandling

Den naturlige og enkle behandling mod hårtab og udtynding af håret. Når PRP injiceres i hovedbunden, stimulerer det stamcellerne omkring hårsækkene, som stimulere hårsækkene til at udvide sig. Når hårsækkene bliver større, begynder de at producere et stærkere hår, hvilket får hårvæksten til at stige.

PRP Hårbehandling – Den naturlige og enkle behandling mod hårtab og udtynding af håret

Hos AGATA kan vi nu tilbyde dig behandling mod hårtab og udtynding af hår. Denne kosmetiske behandling bruger den samme princip som ved vores PRP vampyrbehandling til hudforyngelse, som er hudforyngelse med eget blod.

Hvad er PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP er blodpladerigt plasma, som udvindes fra dit eget blod,  som indeholder en stor koncentration af vækstfaktorer. Når PRP injiceres i hovedbunden, stimulerer det stamcellerne omkring hårsækkene, som stimulere hårsækkene til at udvide sig. Når hårsækkene bliver større, begynder de at producere et stærkere hår, hvilket får hårvæksten til at stige.

Hvordan virker PRP Hårbehandling

Når man lider af hårtab / hårudtynding skyldes det at hårsækkende er krympede, vokser langsomt er blevet tynde med risiko for at helt stoppe med at vokse. Ved PRP hårbehandling injiceres dit blodpladerige plasma med vækstfaktorer og stimulerer hårsækkene til igen at vokse. Håret bliver da kraftigere og hårtab/udtynding formindskes. Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4 ugers mellemrum for den bedste effekt.

BOOK EN TID

Book dig ind til en gratis forundersøgelse ved at trykke på knappen forneden eller ved at ringe til os på 47 33 00 30.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital