PRP Hårbehandling

Den naturlige og enkle behandling mod hårtab og udtynding af håret. Når PRP injiceres i hovedbunden, stimulerer det stamcellerne omkring hårsækkene, som stimulere hårsækkene til at udvide sig. Når hårsækkene bliver større, begynder de at producere et stærkere hår, hvilket får hårvæksten til at stige.

PRP Hårbehandling – Den naturlige og enkle behandling mod hårtab og udtynding af håret

Hos AGATA kan vi nu tilbyde dig behandling mod hårtab og udtynding af hår. Denne kosmetiske behandling bruger den samme princip som ved vores PRP vampyrbehandling til hudforyngelse, som er hudforyngelse med eget blod.

Hvad er PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP er blodpladerigt plasma, som udvindes fra dit eget blod,  som indeholder en stor koncentration af vækstfaktorer. Når PRP injiceres i hovedbunden, stimulerer det stamcellerne omkring hårsækkene, som stimulere hårsækkene til at udvide sig. Når hårsækkene bliver større, begynder de at producere et stærkere hår, hvilket får hårvæksten til at stige.

Hvordan virker PRP Hårbehandling

Når man lider af hårtab / hårudtynding skyldes det at hårsækkende er krympede, vokser langsomt er blevet tynde med risiko for at helt stoppe med at vokse. Ved PRP hårbehandling injiceres dit blodpladerige plasma med vækstfaktorer og stimulerer hårsækkene til igen at vokse. Håret bliver da kraftigere og hårtab/udtynding formindskes. Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4 ugers mellemrum for den bedste effekt.

BOOK EN TID

Book dig ind til en gratis forundersøgelse ved at trykke på knappen forneden eller ved at ringe til os på 47 33 00 30.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital