20% rabat på kosmetiske behandlinger i Hellerup

Vores åbningstilbud med 20% på alle kosmetiske behandlinger er stadigvæk aktivt og du kan derfor stadigvæk nå at benytte dig af det. På AGATA Aesthetics i Hellerup foretages der laserbehandlinger som fx permanent hårfjernelse samt en række hudforyngende behandlinger som fx kemisk peeling, laser og PRP microneedling samt botox og fillers.

Tilbud udløbet

Spar 20% på kosmetiske behandlinger hos AGATA i Hellerup

 

AGATA Aesthetics i Hellerup er åbent

Vores nye kosmetiske klinik i Hellerup er åbent og der er travlt. Vores åbningstilbud med 20% på alle kosmetiske behandlinger er stadigvæk aktivt og du kan derfor stadigvæk nå at benytte dig af det.

AGATA Aesthetics i Hellerup foretages der laserbehandlinger som fx permanent hårfjernelse samt en række hudforyngende behandlinger som fx kemisk peeling, laser og PRP microneedling samt botox og fillers. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bestil din tid hurtigst muligt så du ikke går glip af dette tilbud.

Du kan booke din tid online eller ringe til os på 47 33 00 30 i vores åbne telefontider.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Efterårs Kampagner

Hybrid bryster Tilbud 49.000,- DKK Før 55.000,- Nu 49.000,- En hybrid brystforstørrelse er en skræddersyet løsning, der kombinerer det bedste fra to verdener: implantater og

Kampagner i Juli

Er du klar til at træde ind i den kolde sæson med fornyet selvtillid og skønhed? Det lyder fantastisk! Fra nu af og indtil udgangen af november har vi uimodståelige kampagner på Hybrid Brystforstørrelse, Laser Hårfjerning og Restylane Skinbooster. ✨

Dette er en enestående mulighed for at …. Læs Mere

Elsk din hud uden makeup med DermaPen 4

Hos AGATA mener vi, at skønheden kommer indefra. Vi forstår vigtigheden af at føle sig komfortabel og tilpas i sin egen hud – uden behov for at skjule sig bag makeup. Hvis du længe har ønsket at komme dine hudproblemer til livs, så har vi nu løsningen til dig.

AGATA - Nordsjællands Privathospital