De 3 største fejl du skal undgå på stranden!

Sommeren er endelig kommet til Danmark og det betyder ferie, solskin og afslapning på stranden. Alle de mange måneder vi har tilbragt indendørs, gemt væk fra familie og venner, ikke kun på grund af corona-epidemien, men også på grund af det grå og kedelige vejr, har gjort at man nemt kan komme til at glemme nogle helt basale, men utrolig vigtige ting som man SKAL huske når man bevæger sig mod stranden i det gode sommervejr.

De 3 største fejl du skal undgå når du skal på stranden!

Sommeren er endelig kommet til Danmark og det betyder ferie, solskin og afslapning på stranden.

Alle de mange måneder vi har tilbragt indendørs, gemt væk fra familie og venner, ikke kun på grund af corona-epidemien, men også på grund af det grå og kedelige vejr, har gjort at man nemt kan komme til at glemme nogle helt basale, men utrolig vigtige ting som man SKAL huske når man bevæger sig mod stranden i det gode sommervejr.

Men slap bare helt af, for her får du de 3 vigtigste punkter fra AGATA’s sundhedsfaglige personale, så du ikke begår disse fejl!

#1 DU HAR GLEMT AT BRUGE (DEN RETTE) SOLCREME

Det er endelig blevet godt vejr og du er taget ud på stranden, du åbner strandtasken og ser at du har glemt solcremen. Du tænker måske at det ikke gør så meget. Det er en stor fejl, faktisk kræver det ikke mere end 20 minutter ude i solen uden solcreme at gøre skade på din hud. At huske solcremen er en af de sundeste ting du kan gøre for din hud. En god solcreme beskytter din hud mod at blive solbrændt, reducerer risikoen for hudkræft samt minimere udvikling af rynker og andre tegn på aldring. En god solcreme er bredspektret, vandafvisende samt med minimum SPF 30. Vores kosmetiske sygeplejerske anbefaler SkinCeuticals solcreme med SPF 50, som giver den ultimative beskyttelse mod solen samt forbedrer huden.

#2 DU HAR GLEMT SOLHATTEN

Mange folk glemmer at beskytte deres hovedbund og hår mod solens UV stråler, derfor er det utrolig vigtigt at huske solhatten (eller en kasket hvis du ikke har andre muligheder) og solbriller når du tager på stranden. En solhat med bred skygge er den bedste måde at beskytte hovedet, ørene, nakken og ansigtet på.

#3 DU HAR GLEMT AT MEDBRINGE NOK VAND.

Som den første og største fejl som folk begår, når de skal på stranden, er at glemme at tage nok vand med. Din krop består af 60% vand og det er ekstremt vigtigt at du holder dig hydreret. Når solen bager og svedet drypper, mister din krop en masse væske. Derfor er det vigtigt at du medbringer nok vand til din strandtur, det er i denne sammenhæng også vigtigt at huske at man skal undgå at drikke (for meget) alkohol på stranden, da det blot forårsager at du dehydrerer hurtigere.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital