5 hurtige tips til en bedre hud

At tage hånd om sin hud kan virke super intimiderende takket været de mange forskellige produkter, behandlinger og lasere som findes. Her får du AGATA’s top 5 tips til en bedre hud. Så læs gerne videre og find ud af, hvad videnskaben samt vores specialister fortæller, du bør gøre for at tage hånd om din hud.

5 tips til en bedre hud

At tage hånd om sin hud kan virke super intimiderende takket været de mange forskellige produkter, behandlinger og lasere som findes.

Her får du AGATA’s top 5 tips til en bedre hud. Så læs gerne videre og find ud af, hvad videnskaben samt vores specialister fortæller, du bør gøre for at tage hånd om din hud.

#1 Brug solcreme

Hvad er det bedste tip for en god hud? Solcreme, det kommer du ikke udenom. Vores specialister anbefaler at du bruger en bredspektret solcreme med mindst solfaktor 30 på al hud der ikke er dækket.

Det er vigtigt at bruge solcreme, hver evig eneste dag og flere gange om dagen. Din hud er dit største organ, og det er derfor enormt vigtigt at du passer på den.

Vi anbefaler denne solcreme. Lav en vane ud af at komme solcreme på, så glemmer du det aldrig.

#2 Genopfrisk din hudpleje rutine

I denne sommertid, lidt ligesom at din garderobe udskiftes, bør det samme gøres med din hudpleje rutine.

Varmen og den forøgede fugtighed fra sommeren betyder, at du kan udskifte dine tungere og tykkere hudcremer ud med nogle mere bløde og lette produkter. SkinCeuticals Gentle Cleanser er en ikke-skummende, blid hud rensende produkt som nemt fjerner urenheder og make-up rester. En god fugtighedscreme kunne være Triple Lipid restore fra SkinCeuticals. Let og fugtgivende.

#3 Invester I en god C-vitamin serum

Vitamin C er fantastisk hele året rundt, men det er endnu vigtigere om sommeren. Det hjælper mod hyper pigmentering (solskader), samt forbedrer de fine linjer og kan hjælpe med kollagen produktionen. AGATA anbefaler at du benytter et serum med videnskabelig bevist baggrund som C E Ferulic og Hydrating B5 for optimal fugt og beskyttelse.

#4 Spis sundt mad

Mange eksperter er enige i at det du spiser, har en stor påvirkning på din hud og dens helbred. Forskning viser at diet er meget vigtigt når det drejer sig om hudproblemer som akne, hudkræft og aldrende hud.

#5 Drik masser af vand

Du har nok hørt det mange gange, stay hydrated! Du skal drikke masser af vand. Dehydrering kan forårsage masser af problemer, som for eksempel træthed og fordøjelsesproblemer. Desuden er vand også meget godt for din hud. Kroppen består 60% af vand, og som sagt er huden din krops største organ, derfor er det utrolig vigtigt for en sund og frisk hud at du drikker masser af vand.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital