Nye bryster til kun 1.099,-

Hos AGATA er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer. Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi. Vi tager udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen.

NYE BRYSTER FOR KUN 1.099,- PER MÅNED

En brystforstørrelse kan være en stor udgift her-og-nu. Vi tilbyder derfor rente- og gebyrfrit lån til din brystforstørrelse. Der er ingen skjulte omkostninger ved lånet! Vælger du denne mulighed, afdrager du med en fast månedlig ydelse på kun 1.099 kr. pr. md.
OBS: Kampagnen gælder i perioden d. 1/5-2020 til d. 30/6-2020 Forundersøgelsen kan foretages indtil 30/6-2020

Nye bryster til kun 1.099,-

Brystforstørrelse på afbetaling

Hos AGATA er vi eksperter i at udføre brystforstørrende operationer. Vores plastikkirurger er blandt landets bedste og har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi. Vi tager udgangspunkt i den enkelte, så det sikres, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af kroppen.

Prisen dækker

For kun 1.099,- / md inkl. 5 års operationsforsikring, får du følgende:

 • Forundersøgelse
 • Mentor kvalitetsimplantater runde COH 1 optil 500cc
 • 5 års operationsforsikring
 • Fuld narkose
 • Efter kontroller
 • BH

Tilvalg til BFO

Som tilvalg til kampagnen kan du betale ekstra tillæg for følgende:

 • Anatomiske implantater.
 • Implantater over 500cc.
 • Brystløft – lille.
 • Brystløft – stort.
 • Udtagning af kapsel & gamle implantater.

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere

Ønsker du at bestille en tid eller høre nærmere omkring en BFO, så ring til os på tlf: 47 33 00 30 man-tors kl 09-15 eller skriv til [email protected]

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital