Ønsket om en hårfri krop

Ønsket om glatte hårfri kroppe er ikke ny. De gamle egyptere brugte både barberskrabere og sukker til at fjerne hår på kroppen. Selv håret på hovedet blev barberet af, så man kunne være lusefri, men også være med på moden med fine parykker. Hårfjerning har gået ind og ud af mode i tidernes løb...

Ønsket om en hårfri krop

Ønsket om den glatte hårfri krop er ikke ny. De gamle egyptere brugte både barberskrabere og sukker til at fjerne hår på kroppen. Selv håret på hovedet blev barberet af, så man kunne være lusefri, men også være med på moden med fine parykker.

Hårfjerning har gået ind og ud af mode i tidernes løb, men fik i nyere tid alvorligt fat i de fleste kvinder allerede i begyndelsen af det 20 århundrede, hvor moden gjorde at mere hud blev synligt. Reklamer for skrabere designet til kvinder kom frem i 1910’erne, med tekster som beskrev kropshår som værende uheldige, utiltrækkende og tegn på at man ikke var fin.

I 1950’erne blev skørterne kortere og benene blev vist frem iklædt nylonstrømper, hvor der ikke var plads til mørke hår indenunder. Tidens kvindeideal, var en smuk, glamourøs kvinde som klarede hus og hjem, samtidig med at hun var velsoigneret og velklædt.

Det er måske ikke så langt fra vore tiders ideal, men kvinden er mere individuel. Der er flere nuancer af hvad man i almindelighed forventer af kvinder, charme og selvtillid tæller mere end årets mode.

Kroppen tager vi os af både mentalt og fysisk. Hårene, som stadig gror på vores kroppe vil de fleste også stadig gerne af med.

Skraber, sukker, epileringsmaskine og voks er alle hårfjerningsmetoder, som er vidt brugt og som jo virker på den korte bane. Der kan være gener ved disse metoder, fx røde knopper, indgroede hår og kradsende stubbe når hårene gror tilbage. 
I gamle dage var der ikke andre muligheder, men i vore tider er der den teknologiske mulighed, at fjerne hår med laser.

Nutidens teknologiske løsning – laseren

Hos AGATA har vi den nyeste IPL laser til hårfjernelse, Ellipse Nordlys. Denne maskine er gennemtestet på verdensplan, den er dansk og ekspertisen indenfor denne maskine er lige ved hånde, da vores sygeplejerske og læger er uddannet fra selve Ellipse, og har mange års erfaring med IPL behandling af hår.

Fordelene ved IPL behandling til permanent hårfjernelse er ikke kun, at der garanteres 80% hårreduktion, men også at hårene i løbet af et behandlingsforløb vokser langsommere og blødt frem (ingen stubbe her), blive finere og til sidst, for de flestes vedkommende, er praktisk taget forsvundet. Behandlingerne bliver gentaget med 8 ugers mellemrum, da håret har en voksecyklus på 8 uger, og det derfor er overflødigt at behandle oftere end det.

På langt de fleste mennesker er 4-8 behandlinger nok, alt efter hvilket område man ønsker behandlet.

Alle hudtyper kan behandles hos AGATA, og vi kan behandle hele året.

Det helt essentielle, som man selv skal gøre efter IPL behandling, er at være strengt påpasselig med solen, og bruger solfaktor 30-50 flere gange om dagen, når man er udendørs.

IPL hårfjerning vil gøre at du glemmer hvor irriterende og tidskrævende det var at fjerne dine hår, og især når de vokser ud igen. Forestil dig en sommermorgen – i bad, creme på, sommerkjolen over hovedet og ud i det fri – uden at skulle huske at se om dine ben er hårfri – fordi, det ER de!

Tilbud udløbet

LASER KLIPPEKORT 
KØB 8 BEHANDLINGER BETAL KUN FOR 6

AGATA indfører som nyt, i en begrænset periode, et laser klippekort, hvor du får 2 gratis behandlinger. Dette betyder at du kan spare en hel del og vi kan garantere dig det bedste resultat.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital