Kropsmodellering (Body Contouring) – Brazilian butt lift

Kropsmodellering (body contouring) er en form for kunst. Michelangelo var en mesterskulptør, som skabte en af verdens smukkeste og mest ikoniske renæssance-skulpturer, David, i 1500-tallets Firenze – som et symbol på styrke og ungdommelig skønhed. Da Michelangelo blev spurgt, hvordan han skabte David, svarede han: ”Jeg fjernede blot alt det, der ikke var ham”.

Kropsmodellering (Body Contouring) – Brazilian butt lift

Kropsmodellering (body contouring) er en form for kunst. Michelangelo var en mesterskulptør, som skabte en af verdens smukkeste og mest ikoniske renæssance-skulpturer, David, i 1500-tallets Firenze – som et symbol på styrke og ungdommelig skønhed. Da Michelangelo blev spurgt, hvordan han skabte David, svarede han: ”Jeg fjernede blot alt det, der ikke var ham”.

Den samme tankegang som Michelangelo bruger vi som plastikkirurger på AGATA, når vi planlægger kropsmodellering, body contouring, liposculpture, body sculpting eller Brazilian butt lift – kært barn har mange navne!

Menneskets øje og æstetiske sans forstyrres af buler og kanter, men pirres af lange slanke bløde kurver. Det gælder især når vi tænker på kvinders numse, talje og bryster – men faktisk også hos mænd, hvor skønheden mere ses i brede skuldre, smallere hofter og markeret muskulatur.

”2-in-1”-operation

Indbegrebet kropsmodellering (body contouring) er formning af fx ballerne med eget fedt. Det er en genial ”2-in-1”-operation, fordi man får dobbelt belønning – nemlig både fjernelse af fedt fra områder på kroppen, hvor man har for meget af det, og flytning til områder, hvor der mangler fylde og facon eller er buler og furer, der skal rettes ud. Baller kan være A-formede, V-formede, runde eller firkantede eller en kombination. Med kropsmodellering (body contouring) kan man på én gang opnå både en slankere talje, kurvede linjer over hofterne og en rundere bagdel – populært kaldet ”timeglasform”, som er så flot i et par stramme bukser eller en stram nederdel.

Fedtsugning og fedttransplantation

Kropsmodellering (body contouring) hos kvinder foregår typisk ved, at man fjerner fedt fra mave, hofter, BH-deller, ryg, lår eller arme og i stedet flytter det til ballerne eller brysterne – og hvis man ikke mangler fylde, kan man selvfølgelig nøjes med en fedtsugning til at forme de steder, hvor der er for meget fedt. Fedttransplantation sker helt uden risiko for en afstødningsreaktion, fordi det, der sprøjtes ind, er dit eget fedt og derfor helt naturligt. Hos mænd går kropsmodellering mere på at fjerne overskud af fedt på hofter, mave og ryg for at gøre hofterne smallere og fremhæve den underliggende muskulatur og de brede skuldre – uden nødvendigvis at flytte fedtet et andet sted hen.

”at fjerne alt det, der ikke er dig”

Hvis du forgæves har kæmpet med at slippe af med stædigt fedt og ikke kan træne dig helt til den runde numse og slanke talje du ønsker dig, står vi klar på AGATA til ”at fjerne alt det, der ikke er dig”. Med vores avancerede fedtsugnings- og fedtinjektionsudstyr, erfaring og øje for detaljen kan vi nænsomt høste dit dyrebare fedt og genbruge det lige der, hvor du mangler det – så du kan føle dig i dit es, når du tager et par stramme bukser på.

Annette Chakera

Overlæge i Plastikkirurgi
PhD

BOOK NU

Ønsker du at få lavet kropsmodellering? Så kan du booke en forundersøgelse hos vores dygtige plastikkirurg, så kan vi se på hvordan vi kan hjælpe dig!

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital