Livet uden filter – Skin rejuv

Vi elsker solen, og vil gerne have en smule farve hen over sommeren, hvilket sagtens kan lade sig gøre med høj solfaktor. Ikke desto mindre oplever mange at i løbet af årene, at huden bliver uensartet og der er måske endda kommet plamager med mørkere farve efter solen har givet huden skader over mange år. Solskader kan også komme fra den ene dag til den anden, pludselig opdager man at der er kommet en mørk plamage på brystet i blusens udskæring, i panden eller på siden af halsen. Skal man så holde sig fra solen resten af ens liv?

 

Skin Rejuvenation

Livet uden filter

Sommerferie, sol og frisk luft – vi elsker livet udendørs, det er livskvalitet og følelsen af velvære. Hvad enten man daser i solen med en god bog for at slappe af og fange lidt kulør i kinderne. Eller man er ude på vandet, på cyklen eller på gåtur i den dejlige natur for at få motion og opleve verden udenfor dagligdagens vanlige rammer. Solen og ferien giver os ny energi til opladning af batterierne så vi kan leve højt på den igennem den nordiske vinter.

Vi ved alle sammen at selvom vi holder af solen, skal vi passe på vores hud, og de allerfleste husker at få solcreme på ved starten af dagen, men hvor tit husker vi det resten af dagen? For at holde huden ung og sund, skal solcremen på hver anden time, og det er ikke altid let at huske i en aktiv dag.

Vi elsker solen, og vil gerne have en smule farve hen over sommeren, hvilket sagtens kan lade sig gøre med høj solfaktor. Ikke desto mindre oplever mange at i løbet af årene, at huden bliver uensartet og der er måske endda kommet plamager med mørkere farve efter solen har givet huden skader over mange år. Solskader kan også komme fra den ene dag til den anden, pludselig opdager man at der er kommet en mørk plamage på brystet i blusens udskæring, i panden eller på siden af halsen.

Skal man så holde sig fra solen resten af ens liv? Skal man leve med, at man nu må have makeup på for at opnå en ensartet hudfarve? Skal man rette sine fotos til med filter? Svaret er selvfølgelig nej, der er flere muligheder for at få huden genopfrisket og fornyet igen.

Laserhudforyngelse, eller skinrejuventaion er den gennemprøvede og sikre mulighed for at rette hudfarven og eliminere solskader. Det er en metode som bruger IPL teknik (intenst pulserende lys), man kan både for korrigeret hudens generelle tone og direkte arbejde med solskadet pigment. Hvis der er brug for det kan man også benytte Frax laser for en dybere skinrejuvenation som giver mere collagen i huden.

Inden behandlingerne tager man en grundig snak med sygeplejersken eller lægen, og ser på hvilken laserhudforyngelse er den bedste for netop dig.

Dorte Murphy,

Chef sygeplejerske

Tilbud udløbet

BOOK DIN BEHANDLING I AUGUST OG FÅ 25% RABAT PÅ DIN FØRSTE BEHANDLING

Hos AGATA elsker vi at forkæle vores klienter! Derfor kan du i hele august måned få hele 25% i rabat på din første laser behandling hos Dorte. Du får stadigvæk 50% på yderligere behandlingsområder.

Hos AGATA går vi aldrig på kompromis med kvalitet af vores ydelser.

Vi bruger altid anerkendt moderne udstyr af højeste kvalitet og du behandles altid af den samme specialist

*Tilbud kan ej kombineres med andre kampagner/tilbud.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital