Mommy makeover

Hvis du har børn, ved du allerede, at din krop har ændret sig efter fødsel og amning. Lige så fantastisk det er at være mor, lige så udmattende kan det være - og lige så frustrerende kan det føles, at kroppen ikke længere har den ungdommelige spændstighed og form som før fødslen - selv efter træning og slankekure.

Mommy makeover

Hvis du har børn, ved du allerede, at din krop har ændret sig efter fødsel og amning. Lige så fantastisk det er at være mor, lige så udmattende kan det være – og lige så frustrerende kan det føles, at kroppen ikke længere har den ungdommelige spændstighed og form som før fødslen – selv efter træning og slankekure.

Typiske forandringer som ses på bryster og mave

  1. Brysterne mister rundhed og fylde.
  2. Mavemusklerne (“six pack”) bliver slappere og senen imellem mavemusklerne er ofte strakt., så maven ikke længere er flad, og taljen mindre tydelig.
  3. Huden på maven mister elasticitet (“elastikken er sprunget”), så der kommer ekstra hudfolder og måske strækmærker.
  4. Der er måske noget stædigt fedt, som ikke forsvinder på trods af træning og vægttab.

 

Mødre er af natur GIVERE, og lige efter en fødsel handler det meste naturligvis om babyen. Vi tager os af vores børn, vores mænd, kolleger, andre familiemedlemmer og venner før vi tænker på os selv. Ofte føler en mor en vis grad af skyld, når hun planlægger tid eller aktiviteter bare for sig selv.

Men det er lettere at klare udfordringer, hvis man har det godt med sig selv. At være glad for sit udseende betyder meget for selvsikkerhed, humør og energiniveau. Det er IKKE egoistisk for en kvinde at ville se så fit, ungdommelig, sexet og sund ud som hun kan! Det smitter positivt af på hendes parforhold, og børnene får en gladere og mere energisk mor, som bliver en bedre rollemodel. Når vi ser godt ud, føler vi os simpelthen mere selvsikre, udadvendte og glade, og vi kan overkomme mere.

En mommy makeover kan effektivt i én operation hjælpe på mange af de forandringer der sker med kroppen efter fødsel. To mommy makeovers er ikke ens, fordi ingen kvinder er ens. Operationen kan sammensættes på forskellige måder for at løse netop de bekymringer du har. De mest populære dele i en mommy makeover er brystforstørrelse med dit eget fedt eller implantater, brystløft, maveplastik, opstramning af mavemusklerne, fedtsugning og/eller fedtindsprøjtning af dit eget fedt til kropskonturering.

Det er vigtigt, at du tager dig tid til sammen med os på AGATA at planlægge den rigtige mommy makeover, som passer lige netop til dig. Vær åben med os om de ændringer, du håber på at se efter operationen, så vi sammen kan finde den bedste vej til, at du kan slippe for at gemme kroppen i løst tøj og måske igen passe dine yndlings før-graviditets bukser, føle dig tilpas i en flot aftenkjole eller i en badedragt og få selvtilliden tilbage som du fortjener det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på AGATA og hjælpe dig med at komme til at føle dig som den bedste version af dig.

Ønsker du en forundersøgelse til mommy-makeover bedes du kontakte AGATA.

De bedste hilsener,

Annette Chakera
Overlæge i Plastikkirurgi, PhD

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA - Nordsjællands Privathospital