Udskiftning af implantater – med hybrid

Æstetiske trends udvikler sig over tid, og mange kvinder ønsker nu en blødere og mere naturlig brystform og kavalergang end implantater kan skabe alene. Hybrid bryster kombinerer brystimplantater med fedtoverførsel til...

Udskiftning af gamle implantater til nye implantater samt eget fedt

– Også kaldet hybrid Bryster

Æstetiske trends udvikler sig over tid, og mange kvinder ønsker nu en blødere og mere naturlig brystform og kavalergang end implantater kan skabe alene.
Velkommen til hybrid bryster
Denne procedure kombinerer brystimplantater med fedtoverførsel til brysterne, og den bliver mere og mere populær blandt både kvinder og kirurger, fordi hybrid brystforstørrelse giver mulighed for at finjustere formen på brystet på en måde, som ikke kan lade sig gøre med implantater alene. Den kan fjerne asymmetrier, giver et blødere look og får brysterne til at føles blødere og mere naturlige, hvis fedt kombineres med implantater af høj kvalitet.
Høj kvalitets Implantater fra Mentor samt eget fedt
På AGATA bruger vi Mentors gennemtestede implantater, som findes i utallige variationer. Her benytter vi Mentors runde MemoryGel®Xtra implantater, som er skærefaste, formstabile og holdbare samtidig med at de har en fantastisk naturlig blødhed. Fedtet henter vi fra områder på kroppen, hvor der er overskud, fx mave, talje, hofter eller lår. Fedtet oprenses og sprøjtes ind i brysterne med præcision for at forme eller øge volumen. Det er en win-win situation, fordi området hvor fedtet tages fra, samtidig bliver mere defineret og får en smukkere kontur, som spiller fint sammen med de nye bryster. Hybrid bryster er også ideel til meget slanke kvinder, som ikke har nok brystvæv til at dække et implantat. Her kan fedt camouflere kanten af implantaterne, give en bedre kavalergang og skabe et naturligt look.
Mascha Vang forklarer: Derfor skal brystimplantaterne udskiftes
Fedt er også fantastisk, når implantater skal udskiftes. Brystimplantater holder ikke livslangt, og nogle kvinder, der gennemgik en brystforstørrelse som helt unge, vil måske have noget andet, når de skal have udskiftet implantaterne i 30’erne, 40’erne eller 50´erne. Nogle ønsker et mindre, lettere implantat suppleret med fedt for at give uændret brystvolumen.
“Mine implantater var 12 år gamle og trængte til udskiftning. Jeg kan bedre lide at forebygge end fikse, så selvom jeg var virkelig glad for min barm, valgte jeg nu at få et implantat med en anden profil og en lille smule fylde med brug af mit eget fedt. Ikke fordi jeg var utilfreds med størrelsen, men for at udfylde hulrummet som tyngdekraften har været lidt gavmild med.” – Mascha Vang
I højere alder ønsker nogle kvinder at få deres implantater fjernet helt, og hos dem kan vi lave et brystløft kombineret med fedtoverførsel for at bevare en harmonisk form og et pænt volumen på brysterne.
“Hvis jeg ventede, ville et brystløft om nogle år klæde mig, men det har jeg ikke tidligere haft brug for og har det heller ikke nu. Så ved at få foretaget denne justering nu, udskyder jeg et evt. brystløft.” – Mascha Vang
Udskiftning af brystimplantater kan også gøres kun ved brug af fedtoverførsel alene (brystforstørrelse m. eget fedt). Der er dog nogle begrænsninger, fordi man kun kan lave en mindre forstørrelse i hver operation, så fedtoverførsel alene egner sig ikke, hvis du ønsker en øjeblikkelig stor brystforstørrelse; du kan have behov for et par sessioner for at opnå den fylde, du ønsker. Med hver procedure kan bryststørrelsen øges ca. 1/2- 1 skålstørrelse.
“Jeg er lige kommet hjem efter en god og tryg oplevelse hos AGATA; hvor jeg har fået foretaget et udskift af mine gamle implantater. Jeg fik AGATA personligt anbefalet gennem min vennekreds, og jeg må sige at lige fra første konsultation har jeg følt mig i gode hænder hele vejen igennem, ledsaget af et hold af kompetente og meget erfarne kirurger – samt dem der har taget sig af mig dag og nat undervejs.” – Mascha Vang
Information omkring operationen, forventede resultater, helingsprocessen derhjemme får du under konsultationen og efterfølgende på skrift, efter operationen har du en direkte linje til plastikkirurgen som kan hjælpe og vejlede dig. Vi på AGATA mener, at hybrid bryster er en god, holdbar og effektiv løsning ved udskiftning af gamle implantater.
Overvejer du også en brystoperation? Du får i en begrænset periode, så længe ledige tider findes, gratis uforpligtende konsultation (normalpris 500kr) hos plastikkirurger Lilan Engel og Annette Chakera vedrørende brystoperationer, herunder hybrid bryster, implantater, brystløft/reducering m.m.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital