Tid til nye bryster?

Er brysterne blevet flade efter amning? Er der forskel i størrelserne? Eller trænger selvtilliden og kvindeligheden bare til et boost? Det er ikke længere et tabu at give barmen en hjælpende hånd. Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater er stadig en af de mest efterspurgte indgreb i Danmark og på verdensplan.

Tid til nye bryster?

Er brysterne blevet flade efter amning? Er der forskel i størrelserne? Eller trænger selvtilliden og kvindeligheden bare til et boost? Så er det måske nu, du skal overveje en brystforstørrelse.
EKSPERTER I FEMININE FORMER

Det er ikke længere et tabu at give barmen en hjælpende hånd. Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater er stadig en af de mest efterspurgte indgreb i Danmark og på verdensplan. Også hos AGATA Privathospital, hvor plastik­kirurgerne siden 2005 har udført mange hundreder brystforstørrende operationer. Naturligvis udelukkende med CE- og FDA-godkendte silikon­eimplantater af den bedste kvalitet, primært fra Mentor.

De har en lang historik på mere end 30 år og en bred palette af proteser at vælge imellem,

forklarer special­læge Annette Chakera, én af de dygtige og rutinerede plastikkirurger, du kan møde på privathospitalet, når drømmen er nye bryster.

HVORFOR VÆLGE NYE BRYSTER

Når du indlægger silikoneimplantater øger du dit brystmål med en eller flere bh-størrelser. Der kan være flere grunde til at vælge at få lavet bryster, blandt andet ønsket om at:

  • Ændre brysternes form og størrelse, hvis de efter din smag er for små
  • Skabe større volumen eller genoprette tabt volumen efter amning, vægttab eller brystkræft
  • Gøre brysterne harmoniske og lige store (symmetriske)

– Fra naturens hånd varierer alle kvinders bryster i symmetri. Ikke to bryster er ens. Men en brystfor-størrende operation med implantater kan gøre barmen mere harmonisk,

understreger speciallæge Lilan Engel, der også arbejder med brystkirurgi på AGATA.

Og i alle tilfælde kan en brystforstørrende operation være med til at påvirke, hvordan man klæder sig og gøre én gladere for sin krop. Det booster alt sammen selvtilliden og kvindeligheden.

FORUNDERSØGELSE

– HVAD SKAL DU HAVE LAVET?

Det er en stor beslutning at få foretaget bryst­forstørrelse, og hos AGATA står de altid klar til at guide dig på din rejse, så du føler dig helt tryg og tilpas i dit valg. Til forundersøgelsen taler du med plastikkirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder – og de risici, der altid er ved en operation. Du er velkommen til at tage en ven eller et voksent familiemedlem med til forundersøgelsen. Prisen på en brystforstørrelse med runde Mentor silikone­implantater starter ved 29.500 kr. inkl. 1 års Tryghedsforsikring.

SIKKER OG LUKSURIØS HELHEDSOPLEVELSE

Med næsten 20 års erfaring og et utal af behandlinger bag sig, er klinikken en af Danmarks førende specialister inden for plastikkirurgi. Og et af de hyggeligste små privathospitaler. Kernen i behandlingerne er en meget høj standard med fokus på detaljen – og sikkerheden, ikke mindst.

– Det ligger i AGATAs DNA, at det skal være en luksuriøs, rar og tryg helhedsoplevelse at komme hos os,

pointerer Aneela Tareen, der ejer klinikken sammen med sin mand, speciallæge Abdul Tareen.

– Vores største ønske er, at du føler dig som en del af AGATA-familien, når du er hos os.

Mød Kirurgerne bag brysterne

(Til venstre) Annette Hougaard Chakera, speciallæge i Plastikkirurgi, overlæge PhD, lektor: Annette er speciallæge i plastikkirurgi og arbejder som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital – og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigts­operationer samt brystkirurgi og hudkræft­kirurgi. Tilknyttet AGATA Privathospital siden 2019.

Lilan Engel, Speciallæge i Plastikkirurgi, overlæge: Lilan er uddannet som læge i USA og Danmark. Blev speciallæge i plastikkirurgi i 2017 og har arbejdet mange år på både Rigshospitalet, Herlev Plastikkirurgiske afdeling samt Amalieklinikken. Til hverdag arbejder hun som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling. Lilan har i flere år undervist kommende speciallæger i kirurgi på Panum instituttet i København

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

Nose event hero

Tilmeld dig vores spændende event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital